Η VW απεκατέστησε πλήρως ένα Σκαραβαίο του 1966

Η VW απεκατέστησε πλήρως ένα Σκαραβαίο του 1966

Η ιδιοκτήτρια του μετακινείτο ανελλιπώς με αυτόν από την πρώτη μέρα που τον απέκτησε. 

Από τον Δεκέμβριο του 1966 που κυκλοφόρησε στο Riverside της Καλιφόρνια, το Beetle που ανήκε στην Kathleen Brooks έχει διανύσει πάνω από 350.000 μίλια κατά τη διάρκεια 51 ετών. Ακόμη και σήμερα η 73χρονη ιδιοκτήτριά του εξακολουθεί να κινείται με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που το έχει ονομάσει «Annie». 

Ως ένδειξη αναγνώρισης στην εμπιστοσύνη που δείχνει η Kathleen Brooks στον Σκαραβαίο της, η VW Αμερικής ανέλαβε την αποκατάσταση του κόκκινου αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 11 μηνών, τουλάχιστον 60 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στην Puebla του Μεξικού έφεραν το αυτοκίνητο πίσω στην παλιά του δόξα.

Μια σειρά από πινελιές χρησιμεύουν ως το κερασάκι στην τούρτα, συμπεριλαμβανομένων των κεντημένων με το όνομα «Annie», αλλά και ενός ρετρό ηχοσυνόλου που όμως έχει λειτουργία σύνδεσης μέσω bluetooth. Όπως αναφέρεται στο 40% των μηχανικών τμημάτων αντικαταστάθηκαν και συνολικά 357 αποκαταστάθηκαν. Βέβαια κινητήρας και κιβώτιο λύθηκαν και τώρα πλέον είναι σαν καινούργια. 

bee

«Συχνά ακούμε ιστορίες πιστών κατόχων της Volkswagen, αλλά υπήρχε κάτι ιδιαίτερο για την Kathleen και την Annie που ένιωθα ότι έπρεπε να τιμήσουμε» δήλωσε ο Derrick Hatami, εκτελεστικός αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Volkswagen Αμερικής. Η Annie -είπε - δεν είναι απλώς ένα σκαθάρι, είναι μέλος της οικογένειάς της και ύστερα από τις μέρες που οι υπάλληλοί μας έχουν περάσει με αυτό το αυτοκίνητο, αισθανόμαστε ότι η Annie είναι μέρος και της δικής μας οικογένειας.

Το Beetle με τον κινητήρα πίσω κατέχει το ρεκόρ του αυτοκινήτου που παρήχθη σε περισσότερα αντίτυπα στην ιστορία της αυτοκίνησης: Συνολικά πριν σταματήσει η παραγωγή του είχαν βγει από τα εργοστάσια της VW ανά τον κόσμο 21.529.464 Σκαραβαίοι. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube