Η Tesla αγόρασε 1,5 δισ. δολάρια σε Bitcoins!

Η Tesla αγόρασε 1,5 δισ. δολάρια σε Bitcoins!

Επίσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δέχεται και κρυπτονομίσματα ως μέσο πληρωμής για τα προϊόντα της.

Η Tesla προχώρησε στην αγορά 1.5 δισ. δολαρίων σε Bitcoins, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την αποδοχή του δημοφιλούς κρυπτονομίσματοος ως μέσο πληρωμής των προϊόντων της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αμερικανικής φίρμας αλλά και του ίδιου του Elon Musk, η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση της ευελιξίας, αλλά και τη βελτίωση-μεγιστοποίηση των ταμειακών ροών.

Με την κίνηση της αυτή, η Tesla, γίνεται ουσιαστικά η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως που θα επιτρέψει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τις πληρωμές με Bitcoins!

elon musk

Αντιλαμβάνεστε, ότι μετά την εν λόγω ανακοίνωση της Tesla, η αξία του κρυπτονομίσματος εκτοξεύτηκε κατά 16%, φθάνοντας στο ιστορικό υψηλό των 44.795 δολαρίων, ενώ και η μετοχή της αμερικανικής φίρμας «τσίμπησε» ένα 2% στο χρηματιστήριο (863.42 δολάρια)!

Όσοι βέβαια ακολουθούν στο Twitter τον Elon Musk λίγο έως πολύ περίμεναν μια τέτοια κίνηση, αφού προ ημερών σε ένα από τα πολλά tweet του ο ιδρυτής της Tesla είχε τονίσει ότι το Bitcoin είναι μια έξυπνη επιλογή! Μένει λοιπόν να δούμε εάν θα υπάρξουν κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες θα ακολουθήσουν τα χνάρια της Tesla.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube