Η πρώτη εμφάνιση του νέου Tesla Model 2

Η πρώτη εμφάνιση του νέου Tesla Model 2

Ένα πρωτότυπο εξέλιξης του νέου και πιο προσιτού Tesla Model 2 εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο δρόμο κρυμμένο κάτω από το αμάξωμα ενός Mazda CX-30.

Tesla Model 2

Το νέο και πιο προσιτό Model 2 που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της Tesla απαθανατίστηκε να δοκιμάζεται, κρυμμένο κάτω από έντονο καμουφλάζ, στους δρόμους της Κίνας. 

Ωστόσο, πέρα από το ασπρόμαυρο καμουφλάζ, το πρωτότυπο της Tesla φαίνεται να είναι κρυμμένο κάτω από το αμάξωμα ενός Mazda CX-30! Οι λόγοι; Άγνωστοι και εικάζουμε ότι δεν αφορά το γεγονός ότι ο νυν σχεδιαστής της αμερικάνικης εταιρείας, Franz von Holzhausen, έχει εργαστεί στο παρελθόν και στους Ιάπωνες.

Tesla Model 2

Συγκεκριμένα, τα μοναδικά στοιχεία που μαρτυρούν ότι πρόκειται για μοντέλο του Αμερικανού κατασκευαστή είναι τα φώτα μπροστά και πίσω, οι ζάντες με τις χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες με την επιγραφή της Tesla και η απουσία της απόληξης της εξάτμισης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την επενδυτική εταιρεία Loup Ventures, η Tesla θα παρουσιάσει το Model 2 το 2024 και η παραγωγή του θα ξεκινήσει με κανονικούς ρυθμούς προς τα μέσα του 2025.

Tesla Model 2

«Κύριος στόχος της ομάδας εξέλιξης του αυτοκινήτου είναι το χαμηλό κόστος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Musk, σε διάλογο που είχε με τους επενδυτές της Tesla, προσθέτοντας ότι το νέο μοντέλο θα υιοθετεί όλες τις γνώσεις που έχει αποκτήσει η μάρκα εξελίσσοντας τα Model S, Υ, και 3 καθώς και τα Cybertruck και Semi.

Tesla Model 2

Τέλος, o Μusk έχει τονίσει ότι η παραγωγή του Tesla Model 2 θα ξεπερνά εκείνη όλων των υπόλοιπων μοντέλων στην γκάμα της μάρκας συνδυαστικά, ενώ το κόστος κατασκευής του θα είναι περίπου το μισό σε σχέση με του Model 3.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube