Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ferrari Purosangue [video]

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ferrari Purosangue [video]

H Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV του Maranello με τους 725 PS, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για χάρη μιας αντιπροσωπείας στο Λονδίνο.

Ferrari Purosangue

Η πολυσυζητημένη Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV δια χειρός Maranello, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια παραλαβής της από μια αντιπροσωπεία στο Mayfair του Λονδίνου. 

Όπως είναι φυσικό, η αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή Purosangue μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι έσπευσαν να τη δουν από κοντά και να απολαύσουν τον ήχο του ατμοσφαιρικού V12.

Ferrari Purosangue

Θυμίζουμε ότι η Ferrari Purosangue έχει ήδη εξαντληθεί για την επόμενη διετία, με την ετήσια παραγωγή της να έχει οριστεί στις 12.000 με 15.000 μονάδες, ούτως ώστε να μη ξεπερνά ετησίως το 20% επί του συνόλου των πωλήσεων της Ferrari. Και παράλληλα, για να μην «αλλοιωθεί» και η μοναδικότητα της κατασκευής.

Κάτω από το καπό της, η Purosangue φιλοξενεί τον ατμοσφαιρικό V12 6,5 lt που αποδίδει 725 PS στις 7.750 rpm, 716 Nm ροπής στις 6.250 rpm και όριο περιστροφής τις 8.250 rpm. Tα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 3,3", τα 200 km/h σε μόλις 10,6’’, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 310 km/h.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube