Η πρόκληση «Pole to Pole» με Nissan Ariya στέφθηκε με επιτυχία!

Η πρόκληση «Pole to Pole» με Nissan Ariya στέφθηκε με επιτυχία!

Η πρόκληση «Pole to Pole» έφτασε στο τέλος της. Οδηγώντας ένα ηλεκτρικό Nissan Ariya και με την υποστήριξη της φίρμας, το ζεύγος των εξερευνητών ολοκλήρωσε το ταξίδι του ανάμεσα στους δύο πόλους.

Nissan Ariya, Pole to Pole

Στις αρχές Απριλίου του 2023, η Julie και ο Chris Ramsey ξεκίνησαν την αποστολή τους, «Pole to Pole». Έφυγαν από τον Βόρειο Πόλο με ένα ηλεκτρικό Nissan Ariya ειδικά τροποποιημένο για την περίσταση.

Ως εκ τούτου, χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να διασχίσουν τον πλανήτη με το ηλεκτρικό SUV της Nissan. Οδήγησαν κυρίως σε όλη την αμερικανική ήπειρο για να πάνε από το βορειότερο σημείο του πλανήτη στο νοτιότερο.

«Ελπίζουμε να έχουμε εμπνεύσει και εκπαιδεύσει πολλούς από εσάς σχετικά με τις αλήθειες της ηλεκτροκίνησης και να καταρρίψουμε τους κοινούς μύθους που εξακολουθούν να περιβάλλουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα»

Nissan Ariya, Pole to Pole

«Τα καταφέραμε!», έγραψε το ζευγάρι στο Instagram. «Ύστερα από ένα δύσκολο και εξαντλητικό τελικό σκέλος της αποστολής στην Ανταρκτική, τελειώσαμε επιτέλους. Φτάσαμε στον γεωγραφικό και τελετουργικό Νότιο Πόλο στις 15 Δεκεμβρίου 2023».

»Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι στην Ιστορία που πήραν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πήγαμε από τον μαγνητικό πόλο του 1823 στον Νότιο Πόλο στην Ανταρκτική. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Arctic Trucks, την πολική ομάδα υποστήριξής μας, ήσασταν απίστευτοι».

»Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά μας που μας στήριξαν σε όλη αυτή την αποστολή-μαμούθ. Πριν από έξι χρόνια, γεννήθηκε η ιδέα και το όνειρο αυτής της αποστολής».

»Πολλοί νόμιζαν ότι ήταν τρέλα. Σήμερα, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Εμπιστευτείτε τις τρελές ιδέες σας. Είμαστε η απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν δουλέψεις αρκετά σκληρά και δεν εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρά σου».

Nissan Ariya, Pole to Pole

Αυτό που οι Ramsey αποκαλούσαν τη «μεγαλύτερη πρόκληση» της ζωής τους εξελίχτηκε σε μια πραγματική επιτυχία. Συνοδευόμενοι από το σύστημα παραγωγής ενέργειας από στροβίλους, έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ενός μερικές φορές περίπλοκου ταξιδιού και θερμοκρασίες συχνά ακατάλληλες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σήμερα όμως είναι αλληλοσυγχαίρονται που αψήφησαν τους κινδύνους και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Επιτυχία που, σύμφωνα με αυτούς, αποδεικνύει τη βιωσιμότητα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον σύγχρονο κόσμο.

«Ελπίζουμε να έχουμε εμπνεύσει και εκπαιδεύσει πολλούς από εσάς σχετικά με τις αλήθειες της ηλεκτροκίνησης και να καταρρίψουμε τους κοινούς μύθους που εξακολουθούν να περιβάλλουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

»Είναι ικανά, είναι διασκεδαστικά και συναρπαστικά στην οδήγηση. Είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά και πάνω από όλα, σέβονται περισσότερο τον πλανήτη μας. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους μας υποστήριξαν. Η ομαδική δουλειά πολλών από εσάς έκανε αυτό το πρότζεκτ, επιτυχία. Μην φοβάστε ποτέ να ξεπεράσετε τα όρια».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube