Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων Fast & Furious [video]

Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων Fast & Furious [video]

Περιλαμβάνει 24 αυτοκίνητα φτιαγμένα στα πρότυπα αυτών που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Fast & Furious.

Ο Jorge Costa από το Edmonton του Καναδά είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης συλλογής αυτοκινήτων εμπνευσμένων από το franchise ταινιών Fast & Furious, η οποία αποτελείται από 24 μοντέλα ενώ σύντομα θα φτάσει τα 35!

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έχουν αεροδυναμικά βοηθήματα και γραφικά ίδια ή σχεδόν ίδια με αυτά που συμμετέχουν στις ταινίες της σειράς, βρίσκουμε τα Dodge Charger, Toyota Supra A80, Nissan Skyline R43 GT-R, Nissan 350Z, Mazda RX-7 Veilside, Honda S2000, Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Eclipse, Mitsubishi Evo VII, Mazda RX-8, Porsche 996, Volkswagen Jetta, Toyota GR Supra κ.α.

Όπως θα δείτε στη συνέντευξη του στο κανάλι Roads Untraveled, ο Jorge αγόρασε μερικά από τα αυτοκίνητα ως έτοιμες ρέπλικες, ενώ άλλα τα εισήγαγε από την Ιαπωνία σε εργοστασιακή μορφή και τα ολοκλήρωσε μόνος του αγοράζοντας τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Στο μέλλον ο Jorge σκοπεύει να εμπλουτίσει τη συλλογή του όμως η γυναίκα του έχει άλλη άποψη επί του θέματος οπότε δε γνωρίζουμε τι θα συμβεί τελικά. Όπως και να έχει, αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή μέχρι στιγμής και δύσκολα θα βρεθει κάποιος να τον ξεπεράσει.

[Πηγή: Roads Untraveled μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube