Η Land Rover κληρώνει μία πτήση στο διάστημα!

Η Land Rover κληρώνει μία πτήση στο διάστημα!

Σε συνεργασία με τη Virgin Galactic η Land Rover ανακοίνωσε πως θα τρέξει μία κλήρωση, ο τυχερός της οποίας θα έχει την ευκαιρία να δει τη γη από πολύ ψηλά.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να δημιουργήσει ντόρο γύρω από τη γκάμα των προϊόντων της σκαρφίστηκε η Land Rover. Μέσω της κλήρωσης Land Rover & Virgin Galactic Adventure of a Lifetime Sweepstakes υπόσχεται να στείλει έναν υπερτυχερό στο διάστημα, μία εμπειρία που για πολλούς αποτελεί όνειρο ζωής.

Προτού αναρωτηθείτε πως μπορεί κανείς να πάρει μέρος, ενημερώνουμε πως η ενέργεια αυτή τρέχει αποκλειστικά για τις ΗΠΑ. Θα άξιζε όμως κάποια στιγμή να δούμε κάτι ανάλογο και για τις ευρωπαϊκές αγορές. Όσοι ενδιαφέρονται (και κατοικούν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού) αρκεί να εισέλθουν στο LandRoverAdventureofaLifetime.com για να καταχωρήσουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Εάν τώρα προβούν σε μία σειρά επιπλέον ενεργειών, όπως για παράδειγμα να καλέσουν φίλους και συγγενείς, θα κερδίσουν επιπλέον συμμετοχές. Εάν παραγγείλουν ένα νέο όχημα Land Rover, το μπόνους είναι επιπλέον 50 συμμετοχές ενώ εάν αγοράσουν, χρηματοδοτήσουν ή μισθώσουν ένα νέο μοντέλο της βρετανικής φίρμας, θα λάβουν άλλες 100 συμμετοχές.

Η κλήρωση είναι ήδη ανοικτή στο κοινό και θα τρέχει μέχρι και τις 20 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Όσο για το νικητή, θα ανακοινωθεί στις 15 Αυγούστου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Joe Eberhardt, Πρόεδρος και CEO της Jaguar Land Rover North America, «οι ιδιοκτήτες Land Rover λατρεύουν την περιπέτεια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να κερδίσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια του 21ου αιώνα: ένα ταξίδι στο διάστημα με τη Virgin Galactic, που γίνεται μια φορά στη ζωή».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube