Η Lamborghini Urus σπάει ρεκόρ και τα ταμεία

Η Lamborghini Urus σπάει ρεκόρ και τα ταμεία

Από τo λανσάρισμά της στην αγορά το 2018, η Lamborghini Urus έχει κατασκευαστεί σε 20.000 μονάδες, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων από έτος σε έτος.

20.000th Lamborghini Urus

Η Lamborghini Urus αποτελεί αναμφισβήτητη εμπορική επιτυχία. Από την άφιξή της στην αγορά το 2018 -επίσημη παρουσίαση τον Δεκέμβριο του 2017, η Urus έχει πουλήσει περισσότερα από 20.000 κομμάτια παγκοσμίως -τα 10 χιλιάρικα τα έπιασε τέτοια εποχή το 2020. Νούμερα που κάνουν το SUV της Sant’Agata την πιο πολυκατασκευασμένη Lamborghini σε χρόνο ρεκόρ.

Το SUV της Lamborghini επέτρεψε στην ιταλική φίρμα να διπλασιάσει τον όγκο των πωλήσεών της και να επιταχύνει την επέκταση του εργοστασίου της Sant'Agata Bolognese. Μονάδα που διπλασίασε επίσης την επιφάνειά της, από 80.000 σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα, και εφάρμοσε το Lamborghini Manufacturing 4, μια καινοτόμο προσέγγιση για τεχνολογίες παραγωγής για την υποστήριξη των χειριστών γραμμών συναρμολόγησης. Επιπλέον, περισσότεροι από 500 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι προσλήφθηκαν από το 2015 έως το 2018 για την υποστήριξη του πρότζεκτ «Urus».

Διαβάστε την πρώτη δοκιμή της Lamborghini Urus, εδώ

20.000th Lamborghini Urus

Η 20.000στή Lamborghini Urus, σε χρώμα Viola Mithras με μαύρες δαγκάνες φρένων και πανοραμική οροφή, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πριν από λίγες μέρες.

«Από τη στιγμή που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το πρωτότυπο Urus στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου το 2012, μέχρι το λανσάρισμά του μοντέλου παραγωγής στην αγορά το 2018 και έκτοτε κάθε χρόνο, η Urus έχει αποδείξει την άμεση γοητεία της και συνεχίζει ως μια αληθινή Lamborghini, καρπός της κληρονομιάς μας από τα σούπερ σπορ αυτοκίνητα και από το πρώτο σούπερ SUV στον κόσμο, την LM 002. Η Urus είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στην γκάμα των μοντέλων μας, παρέχοντας μια πολυτελή και δυναμική καθημερινή οδήγηση για όσους ταυτίζονται με την αυθεντικά ιταλική φίρμα μας», δήλωσε ο Stephan Winkelmann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Automobili Lamborghini.

 Lamborghini Urus

Μια επιτυχία που κατά πώς φαίνεται θα διαρκέσει, καθώς η αγορά των SUV συνεχίζει να κερδίζει μερίδιο αγοράς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube