Η Jennifer Lopez δεν οδηγεί αλλά πήρε δώρο μια Porsche 911 Carrera GTS [video]

Η Jennifer Lopez δεν οδηγεί αλλά πήρε δώρο μια Porsche 911 Carrera GTS [video]

Από τον σύζυγό της, τον επαγγελματία παίκτη του μπείζμπολ Alex Rodriguez.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez γιόρτασε φέτος τα 50ά της γενέθλια με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο όποιο ήταν παρόντες πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. 

Ανάμεσα στα πολλά και πλούσια δώρα που πήρε ήταν και αυτό του συντρόφου της, του Alex Rodriguez (γνωστού και ως A-Rod), που θεωρείται από πολλούς ο πιο ταλαντούχος παίκτης στο αμερικανικό επαγγελματικό μπέιζμπολ.

To δώρο ήταν μια Porsche 911 Carrera GTS αλλά αυτό δεν είναι το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της είδησης. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι η JLo δεν έχει οδηγήσει τα τελευταία 25 χρόνια. Βέβαια τώρα όλοι σημειώνουν πως είναι μια καλή ευκαιρία για τη διάσημη ηθοποιό να ξαναπιάσει τιμόνι. 

jlo

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του YouTube του Alex Rodriguez, φαίνεται πώς αυτός και τα παιδιά της οικογένειας σχεδίασαν την έκπληξη των γενεθλίων, καθώς και η πρώτη βόλτα της Lopez μετά από 25 χρόνια.

Σημειώνουμε πως ο Alex Rodriguez αποφάσισε να αγοράσει μια Porsche με την ίδια ευκολία που οι κοινοί θνητοί αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να αγοράσουν ένα νέο ζευγάρι κάλτσες.

scr

Αφού το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο σπίτι τους, ο Rodriguez ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά για να το οδηγήσει επάνω στο δρόμο, ακριβώς εκεί που η Jennifer στέκεται με τα κλειστά τα μάτια. Ήταν συγκλονισμένη: αν και είχε έγκυρη άδεια οδήγησης, δεν είχε οδηγηθεί στα 25 χρόνια. Η ίδια είπε πως ποτέ δεν είχε ένα όμορφο αυτοκίνητο και πως τώρα με την ανοικτή Porsche νοιώθει σαν κάποιος να της έδωσε πίσω την ελευθερία της.

Μικρή λεπτομέρεια: Λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της Lopez, Ο Alex Rodriguez έκλεινε τα 44 και η JLo τον εξέπληξε με ένα πανέμορφο, πλήρως ανακατασκευασμένο Ford Bronco. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube