Η Jaguar Land Rover αγόρασε την Bowler

Η Jaguar Land Rover αγόρασε την Bowler

Η εταιρεία είναι γνωστή για τις βελτιώσεις Land Rover με ακραίο εκτός δρόμου προσανατολισμό.

Το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) της Jaguar Land Rover αγόρασε την Bowler, γνωστή για τις μετατροπές Land Rover σε αγωνιστικά οχήματα εκτός δρόμου, εξασφαλίζοντας το μέλλον της μετά από πρόσφατη αίτηση πτώχευσης.

Η JLR θα επωφεληθεί από την εμπειρία της Bowler στα οχήματα παντός εδάφους, τις πρακτικές που χρησιμοποιεί για παραγωγή μικρής κλίμακας και τις δοκιμές αντοχής εξαρτημάτων σε ακραίες συνθήκες χρήσης. Η βρετανική φίρμα βλέπει την Bowler ως μια χρήσιμη προσθήκη δίπλα στα τμήματα SVO (εκδόσεις επιδόσεων), Vehicle Personalization (εξατομίκευση) και Classic (κλασικά).

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος του τμήματος SVO, Michael van der Sander, τα σχέδια της JLR για την Bowler περιλαμβάνουν σταθεροποίηση των οικονομικών της φίρμας για ένα εξάμηνο με ένα έτος και στη συνέχεια επέκταση της φίρμας η οποία πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για ειδικές εκδόσεις των Land Rover με πιο ακραίο εκτός δρόμου προσανατολισμό. Η Bowler θα διατηρήσει πάντως τις εγκαταστάσεις της στο Belper, Derbyshire όπου απασχολούνται 26 άτομα προσωπικού.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube