Η χαρά του για τη νέα Ferrari κράτησε μόλις 6 ώρες!

Η χαρά του για τη νέα Ferrari κράτησε μόλις 6 ώρες!

Ή πώς μπορείς να καταστρέψεις μια ολοκαίνουργια Ferrari F8 Tributo.

Πλήρωσε το σεβαστό ποσό των €360.000. Στη συνέχεια χρειάστηκε να περιμένει πάνω από ένα χρόνο μέχρι να παραλάβει την ολοκαίνουργια Ferrari F8 Tributo. Από εκεί και μετά, χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 6 ώρες για να την καταστρέψει!

Ο λόγος για έναν 43χρονο Γερμανό, που στις 13 Μαρτίου, ταξίδευε με την αστραφτερή ολοκαίνουργια F8 Tributo που λίγο πριν είχε παραλάβει στον αυτοκινητόδρομο Α5. Προφανώς το... παράκανε, έχασε τον έλεγχο, χτύπησε αρχικά σε ένα τσιμεντένιο προστατευτικό και στη συνέχεια πάνω σε ένα mini bus. Για να καταλήξει στις μπαριέρες και από εκεί να... ξεκουραστεί στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία. 

Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά ο συνοδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς αλλά όχι απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς.

Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, η οποία τόνισε πως τα αίτια του ατυχήματος είναι μάλλον η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τις κακές συνθήκες του δρόμου μιας και έβρεχε. 

Ferrari

Να θυμίσουμε πως η F8 Tributo κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 3,9 λίτρων (ο οποίος έχει τιμηθεί με το βραβείο "Best Engine" στα International Engine of the Year Awards το 2016, 2017 και 2018) που αποδίδει 720 PS/8.000 rpm, όντας ισχυρότερος κατά +50 PS σε σύγκριση με την 488 GTB, ισοφαρίζοντας την 488 Pista. 

Η F8 Tributo να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 2,9", τα 0-200 km/h σε 7,8" και να επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 340 km/h σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της Ferrari.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube