Η επιστροφή των Micro Machines

Η επιστροφή των Micro Machines

Οι δημοφιλείς μινιατούρες από τη δεκαετία του '90 θα επιστρέψουν στα ράφια το φθινόπωρο του 2020.

Οι μινιατούρες Micro Machines θα επιστρέψουν στην παραγωγή το 2020, δημιουργώντας νοσταλγία σε όσους είχαν μικρότερες ή μεγαλύτερες συλλογές τις δεκαετίες του '80 και του '90. Τα νέα Micro Machines θα κατασκευάζονται από την εταιρεία Wicked Cool Toys για λογαριασμό της Hasbro και θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2020.

Για εκείνους που δεν είχαν επαφή με το αντικείμενο, τα Micro Machines ήταν μινιατούρες αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανών και αεροπλάνων σε μέγεθος πολύ μικρότερο από τα συνηθισμένα παιχνίδια. Για 3-4 χρόνια τα Micro Machines ήταν τα πρώτα σε πωλήσεις παιχνίδια αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας τις συνδυαστικές πωλήσεις των Hot Wheels, Matchbox και Majorette. Η σειρά σταμάτησε να κυκλοφορεί με την πώληση της Galoob στη Hasbro στις αρχές της δεκαετίας του '00.

Το μεγάλο στοίχημα για το reboot των Micro Machines είναι το πώς θα αντιδράσουν τα σημερινά παιδιά στην ιδέα της μινιατούρας, καθώς βρισκόμαστε πλέον στην ψηφιακή εποχή και οι προτιμήσεις όσον αφορά τους τρόπους παιχνιδιού έχουν αλλάξει άρδην.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube