Η διαφήμιση της Audi για το Superbowl [video]

Η διαφήμιση της Audi για το Superbowl [video]

Πρωταγωνιστεί το Audi E-Tron GT Concept στον ... παράδεισο

H Audi παρουσίασε τη διαφήμιση "Cashew" η οποία θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl, με πρωταγωνιστή το Ε-Tron GT Concept - ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο πεντάθυρο liftback με ισχύ 590 ίππων που αναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Το σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων είναι δημιουργία του γραφείου San Francisco-based Venables Bell & Partners και σκηνοθετήθηκε από τον Ringan Ledwidge.

Audi e-tron GT Concept

Η ιστορία μας παρουσιάζει την αντίληψη ενός ανθρώπου για τον παράδεισο. Στο ουτοπικό περιβάλλον του αχυρώνα ο πρωταγωνιστής συναντά τον παππού του ο οποίος τον οδηγεί στο Audi e-tron GT Concept. Οι πιο παρατηρητικοί θα δουν και το Audi e-tron - το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV παραγωγής της γερμανικής φίρμας.

Η διαφήμιση κλείνει με το μήνυμα "Ένα συναρπαστικό μέλλον μας περιμένει. Στη Γη. Το ένα τρίτο όλων των νέων μοντέλων της Audi μέχρι το 2025 θα είναι ηλεκτροκίνητα".

Φέτος είναι η 10η χρονιά που η Audi συμμετέχει με ένα διαφημιστικό σποτ στο ημίχρονο του Super Bowl. Ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη και το παρακολουθούν κάθε χρόνο πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώποι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube