Η CUPRA έχει μεγάλα σχέδια για το 2022

Η CUPRA έχει μεγάλα σχέδια για το 2022

H CUPRA γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά της με δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα και το λανσάρισμα του Metahype.

Η CUPRA, με αφορμή τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της, αποκαλύπτει το φιλόδοξο όραμα της για το 2022 με την ονομασία CUPRA2. Βαφτίστηκε έτσι, εξαιτίας του στόχου της μάρκας να διπλασιάσει τις πωλήσεις, τον κύκλο εργασιών αλλά και το δίκτυο πωλήσεών της μέσα στη χρονιά.

Στο πλαίσιο των παραπάνω στόχων, ο CEO της CUPRA, Wayne Griffiths, αποκάλυψε ότι η ισπανική μάρκα θα προσθέσει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας το Born, το νέο ηλεκτρικό θα ακούει στο όνομα Tavascan και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Έπειτα, η τρίτη προσθήκη στην ηλεκτρική γκάμα της CUPRA θα είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που θα κάνει ντεμπούτο το 2025 και θα είναι σχεδιαστικά εμπνευσμένο από το UrbanRebel.

CUPRA

Παράλληλα, ο εoρτασμός ήταν αφορμή για την εταιρία να λανσάρει το Metahype, το οποίο θα σημάνει την μεταφορά της εμπειρίας των πελατών της CUPRA στο Metaverse. Σύμφωνα με τον Griffiths «το Metahype είναι η ερμηνεία μας για αυτό το νέο σύμπαν. Είναι ένας συνεργατικός χώρος όπου επώνυμες μάρκες, startups και δημιουργοί content μπορούν να φιλοξενήσουν μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων και εμπειριών για το κοινό, ώστε να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την κουλτούρα τους».

Επιπλέον, με την δυνατότητα του εικονικού κόσμου που παρέχει το Metahype δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν νέες εμπειρίες για τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες. «Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την CUPRA να συνεργαστεί με τις κοινότητές της, με καινοτόμους και πραγματικά αυθεντικούς τρόπους μέσω του Metahype» τόνισε η μελλοντολόγος Cathy Hackl.

CUPRA

Τέλος, η CUPRA παρουσίασε και το CUPRA2 Experience, έναν εντελώς νέο τρόπο αγώνων που συνδυάζει τον πραγματικό με τον εικονικό κόσμο. Έτσι, η εταιρία φιλοδοξεί να αλλάξει ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ισχυριζόμενη ότι «αυτό που θα οδηγούμε θα είναι πραγματικό, αλλά αυτό που θα βλέπουμε θα είναι εικονικό».

[Πηγή: Cupra]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube