Η BMW M4 μετατράπηκε σε τροχόσπιτο παντός εδάφους!

Η BMW M4 μετατράπηκε σε τροχόσπιτο παντός εδάφους!

O Bradbuilds σχεδίασε μια BMW M4 ιδανική για camping!

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Bradbuilds από το Los Angeles που αρέσκεται στο να δημιουργεί φωτορεαλιστικές εικόνες από τρισδιάστατα σχέδια βελτιωμένων αυτοκινήτων, παρουσίασε το τελευταίο του concept που δεν είναι άλλο από την εικονιζόμενη BMW M4 Coupé που έχει μετατραπεί σε τροχόσπιτο παντός εδάφους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé [video]

Όπως βλέπουμε από τα renderings από το αυτοκίνητο έχει αφαιρεθεί η πίσω πόρτα μαζί με το παρμπρίζ και ένα τμήμα της οροφής, και στη θέση τους έχει προστεθεί ένα κουβούκλιο. Σύμφωνα με τον δημιουργό, το μίνι τροχόσπιτο που έχει μια μικρή πόρτα και δύο παράθυρα από κάθε πλευρά, φιλοξενεί ένα κρεβάτι και μια μικρή κουζίνα στο εσωτερικό του, ενώ στην οροφή βρίσκουμε και φωτοβολταικά πάνελ. Από την καμπίνα της M4 έχουν αφαιρεθεί οι πίσω θέσεις μετατρέποντας ο μοντέλο σε διθέσιο, και έχει προστεθεί ένα ρολ κέιτζ που υποστηρίζει το επιπλέον βάρος.

BMW M4

Για να γίνει η BMW M4 Coupé πιο ταιριαστός σύντροφος σε camping, ο Bradbuilds της χάρισε μια νέα ανάρτηση και εκτός δρόμου ελαστικά BFGoodrich που αυξάνουν σημαντικά την απόσταση από το έδαφος. Έτσι, παρόλο που διατηρεί το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο της εργοστασιακής έκδοσης, η συγκεκριμένη M4 θα μπορεί να κινηθεί με άνεση σε ελαφρές εκτός δρόμου διαδρομές.

Προφανώς το project δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια σχεδιαστική άσκηση που υπάρχει μόνο μέσα σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν υπάρχουν σχέδια για κατασκευή ενός λειτουργικού πρωτοτύπου με αυτά τα χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε ακραίες μετατροπές της BMW M4 Coupé όταν τα πρώτα μοντέλα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube