Η Audi ελέγχει το R8 με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο

Η Audi ελέγχει το R8 με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο

Καλά τα υπερσύγχρονα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, όμως μερικά πράγματα είναι καλύτερα να γίνονται δια της κλασικής οδού.

Η Audi είναι μια εταιρεία που βασίζει ένα τεράστιο κομμάτι της υπόστασής της στην ποιότητα των μοντέλων της.

Γι’ αυτό και ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στη διασφάλισή της, υιοθετώντας στη γραμμή παραγωγής της αυτοματοποιημένα συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα μιας αστοχίας, γι’ αυτό και στην περίπτωση της σπορ βιτρίνας που ονομάζεται R8, η εταιρεία ακολουθεί άλλο δρόμο προκειμένου να διασφαλίσει ότι κανένα αυτοκίνητο με ατέλεια δε θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε στην πίστα των Σερρών το Audi R8 [video]

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχει, είναι και ο πιο απλός: Η δοκιμή δηλαδή του αυτοκινήτου στο δρόμο, με εξειδικευμένο άνθρωπο στο τιμόνι. Το τεστ γίνεται στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο και διαρκεί περίπου 40 km.

Προφανώς το αυτοκίνητο είναι ντυμένο με ειδικό προστατευτικό φιλμ προκειμένου να μη γίνει το παραμικρό σημάδι κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες διεξάγονται κανονικά ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, με εξαίρεση φυσικά τις ακραίες περιπτώσεις.

[Πηγή: Autocar.co.uk]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube