Το Hyundai Tucson σε ταξίδι 10.000 km για τις Ευρωεκλογές

Το Hyundai Tucson σε ταξίδι 10.000 km για τις Ευρωεκλογές

Δημοσιογράφοι του Euronews θα διανύσουν 10.000 km με το SUV, καταγράφοντας τις εκλογικές προτιμήσεις του κοινού.

Το κανάλι Euronews επέλεξε το Hyundai Tucson για ένα ταξίδι 10.000 km διάρκειας 10 εβδομάδων το οποίο θα περάσει από 14 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να καταγράψει τις προτιμήσεις των κατοίκων τους για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές (23 με 26 Μαΐου).

Το ταξίδι ξεκίνησε από την πόλη Setubal της Πορτογαλίας και θα ολοκληρωθεί στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, το Hyundai Tucson θα περάσει από Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο.

map

Στόχος των δημοσιογράφων είναι να αφουγκραστούν τις απόψεις των ανθρώπων για τις Ευρωεκλογές και να καταγράψουν τις προτιμήσεις τους. Σε κάθε χώρα μέσα στο όχημα θα βρίσκονται δύο ρεπόρτερ του Euronews, ένας με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και ένας που μιλά τη γλώσσα της περιοχής που επισκέπτονται. Η πορεία τους θα κινηματογραφείται και ένα επεισόδιο θα προβάλλεται καθημερινά στο κανάλι Euronews και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.

Το SUV της Hyundai επιλέχθηκε από το Euronews ως μια αξιόπιστη λύση μετακίνησης που ικανοποιεί τις ανάγκες του ταξιδιού. Το μοντέλο εξοπλίζεται με το πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης SmartSense της Hyundai. Επίσης έχει μεγάλο χώρο αποσκευών από 513 λίτρα έως και 1503 λίτρα με πόρτα που ανοίγει αυτόματα όταν ο οδηγός πλησιάζει το όχημα. Τέλος, οι δημοσιογράφοι θα εκτιμήσουν τα άνετα εμπρός καθίσματα με 10 διαφορετικές ηλεκτρικές ρυθμίσεις και υποστήριξη μέσης, αλλά και τα πίσω καθίσματα στα οποία οι επιβάτες μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση της πλάτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube