Hyundai Santa Fe το νέο Popemobile

Hyundai Santa Fe το νέο Popemobile

Το καινούργιο αυτοκίνητο του Πάπα, γνωστό και ως Popemobile, είναι ένα ειδικά μετασκευασμένο Santa Fe σε κάμπριο από τη Hyundai.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε την εμφάνισή του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην Πλατεία του Αγ. Πέτρου κατά την εβδομαδιαία γενική λειτουργία σε ένα Hyundai Santa Fe Convertible, ειδικά μετασκευασμένο για χρήση ως Popemobile.

Σε σχέση με τα προηγούμενα αυτοκίνητα του Πάπα, αυτό είναι λίγο πιο χαμηλό και είναι προτιμότερο από τα προηγούμενα μετασκευασμένα μοντέλα της Mercedes-Benz διότι είναι πιο στενό, χαρακτηριστικό που το κάνει πιο μανιτζέβελο στις μανούβρες, ειδικά στις κλειστές στροφές και στους στενούς δρόμους.

Το Hyundai Santa Fe Convertible διαθέτει δύο καθίσματα εμπρός και τρία πίσω, με τους πίσω επιβάτες να μπορούν να βγουν από το αυτοκίνητο από την πλευρική πόρτα που διαθέτει και αναδιπλούμενο σκαλοπάτι. Το νέο Popemobile βασίζεται στο προ του πρoσφάτου facelifted Santa Fe, κάτω από το καπό κρύβει το στάνταρ 2,2λιτρο CRDi τουρμποντίζελ κινητήρα της γκάμας και, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, δεν έχει αλεξίσφαιρη προστασία για τον Πάπα Φραγκίσκο.

Το Hyundai Santa Fe Convertible προφανώς και θα μείνει ένα και μοναδικό στον κόσμο, καθώς δεν νομίζουμε ότι οι Κορεάτες να ζήλεψαν την «επιτυχία» του Nissan Murano CrossCabriolet και να θελήσουν να τους κλέψουν την πελατεία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube