To Hyundai RN22e πήγε για… σανό! [video]

To Hyundai RN22e πήγε για… σανό! [video]

H Hyundai είχε μια ηχηρή παρουσία στο φετινό Goodwood Festival of Speed αλλά δεν απέφυγε τα απρόοπτα, καθώς είδε το εντυπωσιακό πρωτότυπο RN22e να καταλήγει στις αχυρόμπαλες!

Hyundai RN22e

Με το ντεμπούτο του Ioniq 5 N σε πρώτο πλάνο, η Hyundai έδωσε δυναμικό παρόν στο φετινό Goodwood Festival of Speed στην Αγγλία. Φαίνεται όμως ότι το περυσινό πρωτότυπο Hyundai RN22e δεν άντεξε να βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα αλλού και αποπειράθηκε να κλέψει την παράσταση με έναν όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο. 

Ανεβαίνοντας την φημισμένη διαδρομή, ο οδηγός του Hyundai RN22e υποθέτουμε ότι «έχασε» τα φρένα, πριν την στενή αριστερή στροφή στο τέλος της μεγάλης ευθείας και με μπόλικη υποστροφή κατέληξε στις προστατευτικές αχυρόμπαλες. 

Ευτυχώς και σε αντίθεση με το RN22e που υπέστη ζημιές, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός του δεν έπαθαν τίποτα. Μόνο ο εγωισμός πληγώθηκε για το ατύχημα που είχαν μπροστά στους εκατοντάδες θεατές που ήταν στην πίστα και στους χιλιάδες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση από το διαδίκτυο.

Θυμίζουμε ότι το RN22e είναι ένα πρωτότυπο που βασίζεται στο αμάξωμα του Ioniq 6 και στην πλατφόρμα E-GMP. Κινείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 585 PS και 740 Nm ροπής τα οποία αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube