Hyundai: Γκάμα N με SUV και ηλεκτρικά

Hyundai: Γκάμα N με SUV και ηλεκτρικά

Η Hyundai ανακοίνωσε επένδυση 50 δισ. ευρώ σε διάστημα πέντε ετών για EV, SUV, αυτόνομα, υδρογόνου και τις νέες κινητικές δυνατότητες: ιπτάμενα ταξί, κυψέλες καυσίμου.

Το 2019 είναι η χρονιά των μεγάλων ανακοινώσεων που κοστολογούνται σε δισεκατομμύρια. Ύστερα από τον Όμιλο Volkswagen, ήρθε η σειρά της Hyundai να κάνει δήλωση ότι θα επενδύσει κάτι λιγότερο από 50 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια σε διάφορους τομείς: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτόνομη οδήγηση, ιπτάμενα ταξί, κυψέλες καυσίμου (υδρογόνο).

Με άλλα λόγια, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές μέχρι το 2025 στον κατάλογο της Hyundai, περιλαμβανομένης της γκάμας N: Ένα πολύ μικρό μέρος του δελτίου Τύπου αναφέρει την άφιξη ηλεκτρικών σπορ μοντέλων και SUV υπό το σήμα «N». Είναι σαφές λοιπόν ότι ο σπορ βραχίονας της Hyundai θα επεκταθεί σε μια επιχείρηση προσέγγισης νέων αγοραστών, ειδικά με ένα πιθανό Tucson ή/και Kona N, υπό την τάση της αγοράς που θέλει να λανσάρονται αστικά και κόμπακτ σπορ SUV.

Για τη σειρά i30 N (χάτσμπακ και Fastback), εκτιμούμε ότι η Hyundai θα προχωρήσει σε οποιεσδήποτε αλλαγές βραχυπρόθεσμα, ακόμα και αν το 2020 θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά αυτά τα μοντέλα από την άποψη της φορολογίας λόγω ρύπων. Οι μεγάλες αλλαγές γι’ αυτά θα πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα κατά την αντικατάστασή των μητρικών μοντέλων τους, σε τρία με τέσσερα χρόνια από σήμερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube