H L'Amy βάζει τα γυαλιά στη McLaren

H L'Amy βάζει τα γυαλιά στη McLaren

To Woking συνεργάστηκε με την γαλλική L’Amy για το λανσάρισμα της McLaren Vision Collection. Γκάμα γυαλιών ηλίου με τα σήματα της βρετανικής εταιρείας, σε τιμές-φωτιά.

Ό,τι και McLaren να παρκάρεις στο γκαράζ, αυτά είναι αναντίλεκτα τα γυαλιά ηλίου που χρειάζεσαι για τις βόλτες σου με το αυτοκίνητο. Η βρετανική φίρμα προτείνει μια πολύ σπέσιαλ γκάμα που σχεδίασε σε συνεργασία με τη σπεσιαλίστρια του είδους, L’Amy. Συνεργασία που είχε ήδη ανακοινωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα γυαλιά της νέας αυτής σειράς, αρχικά σχεδιασμένα για να φοριούνται το καλοκαίρι έχουν σκελετό από τιτάνιο και αντιανακλαστικά γυαλιά ηλίου υπογεγραμμένα από τη Leica. Αυτά τα τελευταία είναι επίσης υδρόφοβα και ελαιόφοβα για να εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ορατότητα. Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, δήλωσε: «Οι σχεδιαστές της McLaren Automotive και το L’Amy Group συνδύασαν την τεχνογνωσία τους για να θέσουν νέα πρότυπα στη βιομηχανία των γυαλιών».

mclaren

Όλα η σειρά φυσικά έχει κάτι παραπάνω από τσουχτερό τίμημα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Η γκάμα ξεκινά με τον σκελετό να κοστίζει από 285 ευρώ για τα πιο βασικά κομμάτια της και από τα 1.760 ευρώ για τις ειδικές παραγγελίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube