H Ferrari Purosangue στις εντυπωσιακές διαδρομές της Νορβηγίας [video]

H Ferrari Purosangue στις εντυπωσιακές διαδρομές της Νορβηγίας [video]

H Ferrari μας επιδεικνύει τον παντός καιρού και ταξιδιάρικο χαρακτήρα της νέας Purosangue στη μαγευτική φύση της Νορβηγίας.

Ferrari Purosangue

Η Ferrari Purosangue είναι το πρώτο SUV δια χειρός Maranello. Θέλοντας να επιδείξει τις δυνατότητες της στο κοινό, το ιταλικό SUV ταξίδεψε μέχρι την Νορβηγία και μεταφέροντας τέσσερις επιβάτες περιηγήθηκε σε εντυπωσιακές διαδρομές που τονίζουν τον παντός καιρού και ταξιδιάρικο χαρακτήρα της.

Ferrari Purosangue

Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της, η Purosangue φιλοξενεί τον ατμοσφαιρικό V12 6,5 lt που αποδίδει 725 PS στις 7.750 rpm, 716 Nm ροπής στις 6.250 rpm και όριο περιστροφής τις 8.250 rpm. Tα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 3,3", τα 200 km/h σε μόλις 10,6’’, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 310 km/h.

Όλα αυτά τη στιγμή που φιλοξενεί στην καμπίνα της τέσσερις επιβάτες, έχοντας ταυτόχρονα όγκο χώρου αποσκευών 473 lt.

Ferrari Purosangue

Όπως θα περίμενε κανείς, ο συνδυασμός του V12 της Ferrari με χώρο για τέσσερις σε ένα ελκυστικό σπορ SUV αμάξωμα, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς η Ferrari Purosangue έχει ήδη εξαντληθεί για την επόμενη διετία, με την ετήσια παραγωγή της να έχει οριστεί στις 12.000 με 15.000 μονάδες, ούτως ώστε να μη ξεπερνά ετησίως το 20% επί του συνόλου των πωλήσεων της Ferrari. Και παράλληλα, για να μην «αλλοιωθεί» και η μοναδικότητα της κατασκευής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube