H Aston Martin σχεδιάζει και ελικόπτερο! [video]

H Aston Martin σχεδιάζει και ελικόπτερο! [video]

Σε συνεργασία με την Airbus Corporate Helicopters.

Μπορεί με τα αυτοκίνητα να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, αφού τα οικονομικά της αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά, αλλά στις συνεργασίες φαίνεται να τα πηγαίνει καλά.

Ο λόγος για την Aston Martin που αφού σε συνεργασία με την Brough Superior έφτιαξε μια superbike, την AMB 001, τώρα ανακοίνωσε συνεργασία με την Airbus Corporate Helicopters.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η οποία ανακοινώθηκε τώρα αλλά πηγαίνει 12 μήνες πίσω, οι δύο εταιρείες θα αποκαλύψουν στις 3 Ιανουαρίου ένα νέο προϊόν στην Courchevel των Γαλλικών Άλπεων.

Μπορεί επισήμως να μην ανακοίνωσαν περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι θα πρόκειται για ένα ελικόπτερο με τη σχεδιαστική υπογραφή της Aston Martin.

Σχετικά, ο COO της Aston Martin Lagonda, Marek Reichman δήλωσε πως η εφαρμογή των δικών μας αρχών σχεδίασης στον κόσμο της αεροδιαστημικής είναι μια συναρπαστική πρόκληση.

«Αυτή είναι μια τολμηρή συνεργασία που ανταποκρίνεται στην παράδοσή μας να πειραματιζόμαστε με νέες προσεγγίσεις σχεδιασμού. Ττο αποτέλεσμα είναι μια μοναδική δημιουργία εκπληκτικού σχεδιασμού και ομορφιάς», επεσήμανε ο επικεφαλής της Airbus Corporate Helicopters, Frederic Lemos

Στο περιθώριο της ανακοίνωσης ο επικεφαλής της Aston Martin, o Andy Palmer, διέψευσε τις φήμες ότι ο Lawrence Stroll  θα αγοράσει την εταιρεία, δηλώνοντας πως η εταιρεία δεν αναζητά επενδυτές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube