H αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός!

H αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός!

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα της εταιρείας που σηματοδοτεί την μέγαλη επιστροφή της.

O Luca Napolitano, CEO της Lancia ανακοίνωσε το νέο διοικητικό σχήμα της εταιρείας, σηματοδοτώντας την «ανάσταση» της μάρκας που πλέον κάτω από την ομπρέλα της Stellantis θα κληθεί μαζί με την Alfa Romeo να αποτελέσουν δύο από τους βασικούς πυλώνες του premium κομματιού της εταιρείας. 

Ο Luca Napolitano τοποθέτησε τέσσερα έμπειρα στελέχη στο διοικητικό σχήμα της εταιρείας, τα οποία θα αναφέρονται απευθείας σε αυτόν αλλά και στον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alfa Romeo, τον Jean Philippe Imparato.

Πρόκειται για τους Paolo Loiotile που αναλαμβάνει υπεύθυνος για τα προϊόντα Lancia,Υann Chabert στη θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ και επικοινωνίας, την Erica Valeria Ferraioli που τοποθετείται στη θέση του υπεύθυνου για την τιμολόγηση των αυτοκινήτων Lancia και Alfa Romeo και την Roberta Zerbi, υπεύθυνη για τις δύο μάρκες στην Ευρώπη.  

Άπαντες είναι στελέχη με μεγάλη πείρα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας θητεύσει με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης και ως φαίνεται, καλούνται τώρα να βγάλουν τη Lancia από την αφάνεια. 

Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Luca Napolitano έχει καταστήσει σαφές πως η Lancia δεν θα είναι πλέον μια μάρκα που θα δραστηριοποιείται στην Ιταλία, αλλά θα φύγει και πέρα από τα σύνορα της γειτονικής χώρας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή αγορά. 

Ωστόσο η Stellantis δεν έχει καταστήσει σαφές όλο το πλάνο της για τη Lancia, αν δηλαδή θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με νέα σύγχρονα μοντέλα, καθώς αυτή τη στιγμή το μόνο αυτοκίνητο με το σήμα της εταιρείας που υπάρχει είναι το γηρασμένο Ypsilon. 

Η αγορά πάντως θεωρεί βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα σχέδια για τη Lancia, σχέδια που θα περιλαμβάνουν σαφώς και νέα μοντέλα. 

Εν αναμονή λοιπόν... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube