Γνώριμοι της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές του συμβάντος με το Range Rover [νέο video]

Γνώριμοι της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές του συμβάντος με το Range Rover [νέο video]

Αυτή τη φορά η συμμορία των μοτοσικλετιστών, καλή γνώριμος της αστυνομίας όπως αποδεικνύεται, επιτίθεται σε ένα Toyota Prius.

Σε συνέχεια του video με την πρόσφατη επίθεση των μοτοσικλετιστών σε μια οικογένεια μέσα σε ένα Range Rover, δημοσιεύουμε ένα νέο video με τη ίδια –τελικά- συμμορία σε παλαιότερα... ανδραγαθήματα.

Αυτή τη φορά, το video δείχνει την ίδια ομάδα να επιτίθεται σε ένα Toyota Prius to 2011, περικυκλώνοντάς το σε μια διασταύρωση, επιτιθέμενη στο συνοδηγό και σπάζοντας τον πλευρικό καθρέφτη. Από το video δεν είναι σαφές εάν ο οδηγός του Prius έκανε κάτι προκαλώντας την επίθεση, αλλά είναι σαφές ότι οι μοτοσικλετιστές κυριαρχούνται από διάθεση να παρενοχλήσουν και συμπεριφέρονται σαν να είναι οι τσιφλικάδες του δρόμου. Κινούνται όπως λάχει, δεν ακολουθούν κανένα κανόνα κυκλοφορίας, περνούν με κόκκινο και δεν διστάζουν να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα πεζοδρόμια.

Τελικώς, η ομάδα αυτή, που είναι γνωστή στη Νέα Υόρκη και η Αστυνομία της έχει δώσει το όνομα «Hollywood Stuntz» για τις παρακινδυνευμένες φιγούρες που κάνουν τα μέλη της στο δρόμο, διοργανώνει πορείες με συχνή κατάληξη τον τραυματισμό ανύποπτων πολιτών και τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ray Kelly, μέσα στο 2013 συνελήφθησαν 15 μέλη της συμμορίας, 55 μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και 69 περιστατικά συνδέονται με τις πορείες των Hollywood Stuntz. Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει ήδη τοποθετήσει σημεία ελέγχου σε όλες τις γέφυρες και τα τούνελ στο Manhattan για να ελέγξει την κατάσταση.

Η εμφάνιση των «Hollywood Stuntz» πάει αρκετά χρόνια πίσω, τουλάχιστον από το 2008. Την πιο ισχυρή παρουσία έδωσαν τον Αύγουστο του 2012, τουλάχιστον 1.000 μοτοσικλέτες και γουρούνες κατέκλυσαν την Times Square [video], προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.   

[Πηγή carthrottle και metro.us και businessinsider]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube