Γιορτάζοντας τον Αγ. Βαλεντίνο με μια Ford Mustang [video]

Γιορτάζοντας τον Αγ. Βαλεντίνο με μια Ford Mustang [video]

Η Ford δημιουργεί μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού φιλμ μικρού μήκους «C’était un Rendez-vous», με πρωταγωνίστρια μια Mustang GT αυτή τη φορά.

Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Ford ετοίμασε τη δική της εκδοχή του ιστορικού φιλμ μικρού μήκους «C’était un Rendez-vous».

Στο ορίτζιναλ φιλμ «C’était un Rendez-vous» του 1976, ο οδηγός μιας Ferrari 275 GTB έτρεχε στους δρόμους του Παρισιού, αγνοώντας επιδεικτικά ολόκληρο τον ΚΟΚ, για να προλάβει το ραντεβού με τη φιλενάδα του.

Κάποιοι λένε ότι για το γύρισμα χρησιμοποιήθηκε ένα άλλο αυτοκίνητο, πιθανόν μια Mercedes-Benz 450 SEL, και ότι ο ήχος του V12 της Ferrari προστέθηκε εκ των υστέρων, όμως αυτό δεν κάνει το φιλμάκι του Claude Lelouch λιγότερο απολαυστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8 σε δρόμο και πίστα [video]

Φέτος, η Ford αποφάσισε να γυρίσει ένα νέο «C’était un Rendez-vous», το οποίο ονόμασε ReRendezvous. Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί είναι μια Ford Mustang GT 5.0 V8, ενώ το γύρισμα έχει γίνει με τεχνολογία 360 μοιρών, με τον θεατή να μπορεί να επιλέξει τη γωνία που προτιμά ανά πάσα στιγμή. Το αυτοκίνητο περνάει από χαρακτηριστικά σημεία του Παρισιού όπως η Αψίδα του Θριάμβου, η Sacré-Coeur Basilica και η Μονμάρτη, αλλά με σαφώς πιο πολιτικά ορθό τρόπο: Χωρίς να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, να «σφάζει» κόκκινα κ.λπ.

Δείτε το ReRendezvous της Ford, και ακριβώς από κάτω το ορίτζιναλ C’était un Rendez-vous του 1976.


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube