Γιατί η Nissan προσφέρει test drive του Toyota RAV4 στους πελάτες της;

Γιατί η Nissan προσφέρει test drive του Toyota RAV4 στους πελάτες της;

Η Nissan θέλει οι καταναλωτές να συγκρίνουν το νέο της μοντέλο με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του.

Η Nissan ανακοίνωσε μια αντισυμβατική καμπάνια στις ΗΠΑ που περιλαμβάνει δωρεάν test drive του Toyota RAV4 σε ενδιαφερόμενους πελάτες της προκειμένου να τους πείσει να αγοράσουν το ολοκαίνουριο Nissan Rogue (X-Trail στην Ευρώπη).

Περίπου οι μισοί από τους 1.074 αντιπροσώπους της Nissan στις ΗΠΑ αναμένεται να προσφέρουν την υπηρεσία με την ιαπωνική φίρμα να ευελπιστεί στο ότι οι περισσότεροι χρήστες θα προτιμήσουν το δικό της όχημα έναντι του μεγαλύτερου ανταγωνιστή. Όπως δήλωσε στο AutoNews ο Judy Wheeler, αντιπρόεδρος πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ: «Γνωρίζουμε πως όταν οι καταναλωτές δουν το ολοκαίνουριο Rogue δίπλα-δίπλα με το RAV4, θα εντυπωσιαστούν από την προηγμένη τεχνολογία, τον premium σχεδιασμό και πάνω από όλα με την εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας. Αν κάνεις test drive στο αυτοκίνητό μας απέναντι στους μεγαλύτερους ανταγωνιστές, θα καταλήξεις να το αγοράσεις γιατί είναι πολύ καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Nissan X-Trail [video]

Nissan Rogue

Η Toyota γνωρίζει την προωθητική ενέργεια της Nissan και δηλώνει κολακευμένη. Όπως αναφέρει ο Bob Carter, υπεύθυνος πωλήσεων της Toyota στις ΗΠΑ: «Είμαστε σίγουροι πως οι αντιπρόσωποι και οι πελάτες τους θα θαυμάσουν την ποιότητα, την αξία, την πρακτικότητα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν κάνει το RAV4 το πρώτο σε πωλήσεις compact SUV στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών».

Τα test drive της Nissan είναι μέρος μιας προωθητικής ενέργειας διάρκειας τεσσάρων μηνών που είναι από τις ππιο δυναμικές στην ιστορία της φίρμας.

[Πηγή: AutoNews μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube