Γιατί η Ford έβαλε γαρίδες στο χώρο αποσκευών του Mustang Mach-E;

Γιατί η Ford έβαλε γαρίδες στο χώρο αποσκευών του Mustang Mach-E;

Μια εναλλακτική πρόταση για να μαζέψετε τους φίλους σας γύρω από το ηλεκτρικό όχημα.

Ο τελικός του Superbowl σηματοδότησε το τέλος της φετινής σεζόν football στις ΗΠΑ, με την ομάδα Kansas City να κατακτά το πρωτάθλημα. Καθώς οι λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου περιμένουν για την επόμενη σεζόν, η Ford θέλησε να τους δώσει εναλλακτικές, χρησιμοποιώντας τον χώρο αποσκευών που βρίσκεται κάτω από το καπό του ηλεκτρικού Mustang Mach-E.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Ford Mustang Mach-E [video]

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το μέγεθος του "frunk" (όπως ονομάζεται το εμπρός πορτ παγκάζ των ηλεκτρικών οχημάτων) είναι αντίστοιχο ενός ψυγείου 136 λίτρων, οπότε μπορεί να γεμίσει με πάγο, μπύρες και αναψυκτικά. Αφού οι επιβάτες απολαύσουν το ποτό τους, μπορούν να αδειάσουν το "frunk" από νερό τραβώντας την ειδική τάπα.

Αν έχετε όρεξη για θαλασσινά, η Ford προτείνει γαρίδες σε πάγο με λεμόνι. Τέλος, για τους λάτρεις του κοτόπουλου το "frunk" μπορεί να γεμίσει με φτερούγες και τα αντίστοιχα ντιπ. Πάντως αν είστε σκεπτικοί για το αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας, ένα καλό πλύσιμο με λάστιχο θα απομακρύνει τις οσμές αφού τελειώσει το τσιμπούσι.

Δεν ξέρουμε πως σας φαίνεται το τελευταίο διαφημιστικό τρικ της Ford, πάντως το ηλεκτρικό Mustang Mach-E θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία κοντά στα τέλη του 2020, οπότε η νέα σεζόν αμερικανικού ποδοσφαίρου θα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube