Γιαγιά τα βάζει πεζή με νταλίκα και γλιτώνει! [video]

Γιαγιά τα βάζει πεζή με νταλίκα και γλιτώνει! [video]

Πάει να περάσει το δρόμο, την παρασύρει η νταλίκα, αλλά έχει άγιο και βγαίνει αλώβητη!

Σας αποκαλύπτουμε εξαρχής την ευτυχή έκβαση, διότι αλλιώς, βλέποντας τα πλάνα στο video, το στομάχι  σας θα δενόταν κόμπος.

Φαίνεται όμως ότι η γιαγιά της ιστορίας μας έχει κάποιον φύλακα άγγελο εκεί ψηλά, που την προσέχει. Διότι, εδώ που τα λέμε, πήγαινε γυρεύοντας να σκοτωθεί.

Υπάρχουν δύο ειδών πεζοί: αυτοί που οδηγούν ή έχουν κάποια κυκλοφοριακή αγωγή, και εκείνοι που είναι μεγάλης ηλικίας, έχουν μεγαλώσει σε χωριό και πιστεύουν ότι οι οδηγοί οφείλουν να τους προσέχουν πάντα, ό,τι βλακεία κι αν κάνουν.

Η γιαγιά του video σίγουρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Διότι αλλιώς δεν θα επιχειρούσε να περάσει το δρόμο έξω από διάβαση πεζών και μπροστά από νταλίκα, όντας εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού, ο οποίος μάλιστα κοίταζε από την άλλη μεριά, προς την κίνηση που ερχόταν στη διασταύρωση!

Φυσικό ήταν ο οδηγός να ξεκινήσει την ώρα που περνούσε αθέατη μπροστά του η γιαγιά. Και η νταλίκα να την παρασύρει. Ευτυχώς πήγαινε με πολύ μικρή ταχύτητα κι έσπρωξε τη γυναίκα για μερικά μέτρα χωρίς αυτή να χάσει την ισορροπία της. Κι όταν την έχασε, είχε την τύχη να πέσει στο πλάι, και όχι κάτω από τις ρόδες του τράκτορα.

Ο νταλικέρης τελικά πήρε χαμπάρι τι είχε γίνει και κοκάλωσε, αλλά μέχρι να καταλάβεις ότι η γιαγιά την έχει γλιτώσει, σου κόβεται το αίμα. Και ξαναβλέποντας τη σκηνή, απορείς με το πόσο λίγη προσοχή δίνουν όλοι οι περαστικοί εκτός από έναν… παππού, βέβαια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube