Γερμανία: Τρελή κούρσα Τσέχου μεγιστάνα με 417 km/h στην Autobahn [video]

Γερμανία: Τρελή κούρσα Τσέχου μεγιστάνα με 417 km/h στην Autobahn [video]

Την ξέφρενη πορεία του με μια Bugatti Chiron κατέγραψε μάλιστα ο ίδιος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Tώρα όμως θα υποστεί και τις συνέπειες του νόμου.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγο καιρό δείχνει τον Τσέχο εκατομμυριούχο, Radim Passer, να οδηγεί την Bugatti Chiron του σε ακραίες ταχύτητες, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου A2 της Autobahn στη Γερμανία.

Το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας μόλις υπέπεσε στην αντίληψη του το εν λόγω συμβάν επέκρινε σε έντονο ύφος την παράτολμη επίδειξη του Τσέχου εκατομμυριούχου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Bugatti Chiron

Ο Radim Passer πίσω από τα πηδάλια της προσωπικής του Bugatti Chiron έπιασε ταχύτητα 417 km/h και παρότι ο ίδιος υποστήριξε ότι υπήρχε καλή ορατότητα σε όλο το μήκος της διαδρομής (10 km) και κανένα άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο, το βίντεο τον διαψεύδει. 

Η Chiron φαίνεται να περνάει πολλά ακόμα αυτοκίνητα στο διάβα της σαν σταματημένα, ενώ και σε ότι αφορά την ορατότητα ναι μεν δεν είναι κακή αλλά είναι φανερό ότι το συμβάν λαμβάνει χώρα κατά τη δύση του ηλίου, με ότι αυτό συνεπάγεται δεδομένης και της ταχύτητας κίνησης του αυτοκινήτου. 

Παρότι, μεγάλο μέρος του δικτύου Autobahn δεν έχει όριο ταχύτητας, το Υπουργείο Μεταφορών ανέφερε σε δήλωσή του χτες ότι «απορρίπτει οποιαδήποτε συμπεριφορά στην οδική κυκλοφορία που οδηγεί ή μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο τους χρήστες του δρόμου. Όλοι οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλάπτεται κανένα άλλο άτομο, να μην κινδυνεύει, παρεμποδίζεται ή ενοχλείται περισσότερο από όσο είναι αναπόφευκτο υπό τις περιστάσεις».

Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στο Τσέχο εκατομμυριούχο γιατί οι Γερμανοί σε αυτά τα θέματα δεν αστειεύονται...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube