Γέφυρα καταρρέει παρασύροντας φορτηγό σε χαράδρα [video]

Γέφυρα καταρρέει παρασύροντας φορτηγό σε χαράδρα [video]

Το περιστατικό έγινε στην Ινδία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Μια γέφυρα κατέρρευσε στην Ινδία την ώρα που περνούσε από πάνω της ένα φορτηγό μεταφέροντας βαρύ εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο επιβαίνοντες.

Το περιστατικό που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με την κάμερα του smartphone του, έλαβε χώρα την Κυριακή στην περιοχή Uttarakhand της Ινδίας. Το βαρύ όχημα στην καρότσα του φορτηγού προοριζόταν για την κατασκευή ενός δρόμου που θα ένωνε τη μικρή πόλη Milam με τα σύνορα Κίνας-Ινδίας.

Όπως βλέπουμε από το βίντεο, το φορτηγό έφτασε στη μέση της γέφυρας όταν αυτή κατέρρευσε παρασύρροντας το στην χαράδρα. Παρά το μεγάλο ύψος της πτώσης, οι δύο άντρες που επέβαιναν στο φορτηγό βγήκαν ζωντανοί, και νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως νέοι της περιοχής ανέσυρραν τους τραυματίες από τα συντρίμμια και τους βοήθησαν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο. Όσο για τον άντρα που φαίνεται να ακολουθεί το φορτηγό πεζός την ώρα που κατέρρευσε η γέφυρα, κατάφερε ως εκ θαύματος να βγει σώος και αβλαβής από το συμβάν.

[Πηγή: Times Now News μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube