Γαντζωμένος στο καπό με 120 km/h! [video]

Γαντζωμένος στο καπό με 120 km/h! [video]

Και όμως, τόσο αυτός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου έδειχναν σαν να μη συνέβαινε τίποτε!

Τι κακό πρέπει να έχεις κάνει στη σύντροφό σου για να τρέχει στον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Florida ενώ εσύ κρατιέσαι με τα νύχια πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της;

Δεν πρόκειται για πλάνο κινηματογραφικής ταινίας. Συνέβη πραγματικά  και απαθανατίστηκε σε video από διπλανό οδηγό, τον φοιτητή μηχανολογίας Daniel Midah.

Ο Midah οδηγούσε στη λωρίδα Express της εθνικής Ι-95, όταν είδε κάτι που δεν πίστευε στα μάτια του: Μια Mercedes S-Class να κινείται με 120 km/h έχοντας πάνω στο καπό της έναν άντρα που κρατιόταν στο αυτοκίνητο με το ένα χέρι. Με το άλλο κρατούσε το κινητό και μιλούσε, πιθανώς στη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σωστά διαβάσατε. Ο Midah πιστεύει ότι ο άντρας και η γυναίκα είχαν κάποια διαμάχη, αλλά το πιο παράξενο είναι πως και οι δύο έδειχναν απίστευτα ήρεμοι. Σαν να έκαναν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου.

«Ήταν τρομακτικό, αλλά συνάμα τρελό κι αστείο. Έμεινα εμβρόντητος. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε ο Midah. Αυτό ξαναπές το!

Παρά την έκπληξή του, ο Midah είχε την ετοιμότητα να τραβήξει τη σκηνή σε video και να καλέσει την αστυνομία. Διότι ο άντρας κι η γυναίκα μπορεί να ήταν τρελοί ή να είχαν βάλει στοίχημα, όμως δεν είχαν το δικαίωμα να βάλουν σε κίνδυνο και μπελάδες άλλους.

«Διακινδύνευαν τη ζωή τους, αλλά και αυτήν των άλλων γύρω τους. Αν έπεφτε από το καπό, θα τον χτυπούσα και ξέρετε, θα είχα και την ευθύνη», είπε ο Midah. «Το πιο παράξενο ήταν ότι ο επιβάτης κι η οδηγός φαίνονταν ήρεμοι, σαν να μη συνέβαινε τίποτε».

Ο Midah πληροφόρησε την Τροχαία Εθνικών Οδών για τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, δίνοντάς τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέχρι πρόσφατα δεν είχαν γίνει προσαγωγές και η έρευνα συνεχιζόταν.

[Πηγή: CBS Miami μέσω Carscoops]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ε όχι, δεν θα κλέψεις το αυτοκίνητό μου! [video]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube