Ε όχι, δεν θα κλέψεις το αυτοκίνητό μου! [video]

Ε όχι, δεν θα κλέψεις το αυτοκίνητό μου! [video]

Μια αποφασισμένη Αμερικανίδα γαντζώνεται στο καπό του Subaru της και αναγκάζει τον επίδοξο κλέφτη να το παρατήσει.

Το έχουμε δει σε κινηματογραφικές ταινίες, αλλά εδώ έγινε στην πραγματικότητα – και είχε και αποτέλεσμα!

Η Melissa Smith από το Wisconsin των ΗΠΑ θα πρέπει να αγαπάει πολύ το Subaru Outback της, αφού όταν ένας κλέφτης μπήκε μέσα και επιχείρησε να το κλέψει και να φύγει, αυτή πήδηξε στο καπό και δεν κατέβηκε παρά μόνο όταν ο κακοποιός βγήκε από το αυτοκίνητο και το έσκασε.

Η αποτυχημένη απόπειρα κλοπής έγινε την ώρα που η Smith είχε βγει έξω κι έβαζε βενζίνη σε πρατήριο. Μια σκούρα Cadillac διπλάρωσε το Subaru κι ένας τύπος βγήκε σκυφτός από την πίσω πόρτα, έτρεξε στο Outback, μπήκε μέσα και κάθισε στο τιμόνι.

«Δεν τον είχα αντιληφθεί μέχρι που τον είδα να μπαίνει στο αυτοκίνητό μου», δήλωσε η Smith στον ραδιοσταθμό WISN 12. «Κάποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό μου! Και σκέφτηκα: “Ω, διάολε, δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει σ’ εμένα”».

Σχετικά με την απόφασή της να πηδήξει πάνω στο καπό, είπε: «Είχα ένα δίλημμα: να μείνω και να προσέξω την τσάντα μου ή να σταματήσω το αυτοκίνητό μου; Και η τιμή του αυτοκινήτου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου».

Ο κλέφτης είδε τη Smith πάνω στο καπό και γέλασε κοροϊδευτικά. Προσπάθησε να την αποτινάξει ανάβοντας τους καθαριστήρες και φρενάροντας απότομα, αλλά αυτή δεν άφηνε το αυτοκίνητο με τίποτε. Οπότε αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει αυτός και να ξαναμπεί όπως-όπως στην Cadillac για να το σκάσει.

Η Smith παραδέχτηκε ότι η ενέργειά της δεν ήταν η εξυπνότερη και ασφαλέστερη, αλλά έχει ακόμα το Subaru της. Κι αυτό είναι μια μεγάλη νίκη – και μια απόδειξη ότι τα εντυπωσιακά stunts του κινηματογράφου δεν είναι όλα τόσο μακριά από την πραγματικότητα.

[Πηγή: wisn.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube