Φορούν μάσκες και τα αυτοκίνητα;

Φορούν μάσκες και τα αυτοκίνητα;

Η εταιρεία ενοικίασης Turo προσφέρει μάσκες για τα αυτοκίνητα του στόλου της με στόχο την προώθηση της χρήσης της σε δημόσιους χώρους.

Η πανδημία του COVID-19 έχει κάνει τις χειρουργικές μάσκες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς, ενώ με τις πρόσφατες ανακοινώσεις των αρχών καταλαβαίνουμε πως αυτή η νέα πραγματικότητα θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα. Στις ΗΠΑ, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Turo θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα στην προώθηση της χρήσης μάσκας παρουσιάζοντας μια μεγάλη μάσκα για τα αυτοκίνητα του στόλου της!

Μέσα στο επόμενο διάστημα, οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν τα οχήματά τους προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Turo θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα κάλυμμα του προφυλακτήρα που κρέμεται από τους καθρέφτες με εμφάνιση που παραπέμπει σε χειρουργική μάσκας. Στόχος είναι η προώθηση της χρήσης της σε δημόσιους χώρους για την ασφάλεια όλων.

Αυτή η ενέργεια γίνεται σε συνδυασμό με ανακοίνωση αυστηρότερων προδιαγραφών απολύμανσης του εσωτερικού των αυτοκινήτων, την επιλογή ανέπαφης παραλαβής και παράδοσης τους αλλά και μιας έκπτωσης $15 σε όσους πελάτες χρησιμοποιήσουν τον κωδικό "wearamask".

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι μάσκες είναι ασφαλείς για χρήση σε κάθε τύπο οχήματος, καθώς έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπλοκάρουν τη ροή του αέρα στη γρίλια και τις εισαγωγές του προφυλακτήρα.

[Πηγή: Turo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube