Ford v Ferrari: Βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας

Ford v Ferrari: Βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας

Η ταινία της 20th Century Fox κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Η ταινία του James Mangold (δείτε τα επίσημα τρέιλερ ΕΔΩ και ΕΔΩ) αφηγείται μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό που ξεκίνησε με την προσπάθεια της Ford να αγοράσει τη Ferrari η οποία μεσουρανούσε στους αγώνες μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '60.

Η συμφωνία δεν έκλεισε και ο Henry Ford II (Tracy Letts) έβαλε στόχο να κερδίσει τη Ferrari στο Le Mans. Για να πετύχει κάτι τέτοιο επιστράτευσε τον Carroll Shelby (Matt Damon) ο οποίος επέλεξε για συνεργάτη του τον μηχανικό και οδηγό αγώνων Ken Miles (Christian Bale).

Η Ferrari ήταν ανίκητη στο Le Mans την περίοδο 1960-1965. Η Ford δημιούργησε  το GT40, επενδύοντας 10 εκατ. δολάρια και εμφανίστηκε στο Le Mans του 1965 με τέσσερα GT40. Εκείνη την χρονιά κανένα GT40 δεν κατάφερε να τερματίσει.

Την επόμενη χρονιά όμως έκανε το «1-2-3», και κατάφερε να κυριαρχήσει στις 24 ώρες του Le Mans τέσσερις συνεχόμενες φορές μέχρι το 1969.

Εκτός από τον Matt Damon και τον Christian Bale, στην ταινία  πρωταγωνιστούν ο Jon Bernthal στο ρόλο του Lee Iacocca. Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Caitriona Balfe Caitriona Balfe (στον ρόλο της Mollie Miles), Josh Lucas Josh Lucas (Leo Beebe), JJ Feild JJ Feild (Roy Lunn), Ray McKinnon (Phil Remington), Noah Jupe (Peter Miles), Sam Fusaro, Tracy Letts (Henry Ford II), Wallace Langham (Dr. Granger), Wyatt Nash, Stefania Spampinato, Rudolf Martin (Dieter Voss) και Jonathan LaPaglia.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube