Νέο trailer της ταινίας Ford V Ferrari [video]

Νέο trailer της ταινίας Ford V Ferrari [video]

Με τον Matt Damon να ενσαρκώνει τον Carroll Shelby και τον Christian Bale στο ρόλο του Ken Miles.

Η 20th Century Fox δημοσίευσε το δεύτερο trailer της ταινίας Ford V Ferrari η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2019 (δείτε το πρώτο trailer εδώ).

Η ταινία έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού που περιμένουν να παρακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη μια από τις πιο συναρπαστικές μάχες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ferrari

Όλα ξεκίνησαν με την προσπάθεια της Ford να αγοράσει τη Ferrari η οποία μεσουρανούσε στους αγώνες αντοχής. Η συμφωνία δεν έκλεισε και ο Henry Ford II (Tracy Letts) έβαλε στόχο να κερδίσει τη Ferrari στο Le Mans. Για να πετύχει κάτι τέτοιο επιστράτευσε το μηχανικό Carroll Shelby (Matt Damon) ο οποίος επέλεξε για συνεργάτη του τον οδηγό αγώνων Ken Miles (Christian Bale). Κάπως έτσι, η Ford έβαλε τέλος στην κυριαρχία της Ferrari με εμφατικό τρόπο και κατάφερε το απίστευτο - τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις 24 ώρες του Le Mans από το 1966 μέχρι το 1969.

Το νέο trailer παρουσιάζει ενδιαφέρουσες στιγμές από την εξέλιξη του αγωνιστικού Ford GT40 το οποίο αντιμετώπισε στις πίστες την πανέμορφη Ferrari 330 P3 και την Porsche 906 Carrera. Η έντονη αγωνιστική δράση και τα πλάνα από το εσωτερικό των αυτοκινήτων αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, με συγκρούσεις, προσπεράσματα και εθιστικό ήχο. Αρκετή έμφαση έχει δοθεί και στη σχέση μεταξύ Carroll Shelby (Matt Damon) και Ken Miles (Christian Bale), και την προσήλωση τους στο φιλόδοξο σχέδιο που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube