Ford: «Η Mustang θα υπάρχει για πολλά ακόμα χρόνια»

Ford: «Η Mustang θα υπάρχει για πολλά ακόμα χρόνια»

Η Ford υποστηρίζει ότι πλάι στα ηλεκτρικά και τα αυτόνομα αυτοκίνητα, θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα χώρος και για τα παραδοσιακά σπορ μοντέλα. Ευτυχώς!

Η διευθύντρια marketing της βρετανικής Ford, πιστεύει ότι η ζήτηση για παραδοσιακά σπορ μοντέλα θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα.

Μιλώντας στους συνεργάτες μας από το Autocar, η Lisa Brankin, δήλωσε ότι η γκάμα της Ford θα έχει χώρο και για τέτοια μοντέλα, πλάι στα ηλεκτρικά και αυτόνομα που είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν τον μελλοντικό πυρήνα της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμή Ford Mustang V8 [video]

«Θέλω να πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχουν οι λάτρεις της οδήγησης που θα θέλουν μια Mustang για το Σαββατοκύριακό τους και πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ τη Ford χωρίς μια Mustang στη γκάμα της».

Υπάρχει εξάλλου και η απόδειξη γι’ αυτό, που δεν είναι άλλη από τις ίδιες τις πωλήσεις των σπορ μοντέλων της εταιρείας και ειδικά του Focus RS και της Mustang. Μάλιστα η Brankin δεν παρέλειψε να αναφέρει και πως παρά το τεράστιο βάρος που έχει πέσει στην εξέλιξη των ηλεκτρικών και των αυτόνομων μοντέλων, ένα μεγάλο μέρος του κόστους R&D εξακολουθεί να πηγαίνει στα συμβατικά μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Ford Focus RS

Παραδέχτηκε άλλωστε και ότι η αυτόνομη οδήγηση έχει ακόμα τουλάχιστον μια δεκαετία μπροστά της μέχρι να γίνει ευρεία, καθώς και ότι η μετάβαση θα είναι σταδιακή και δε θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube