Ferrari 599 GTB με τιμή εκκίνησης τα 220 ευρώ!

Ferrari 599 GTB με τιμή εκκίνησης τα 220 ευρώ!

Το κατασχεμένο grand tourer θα δημοπρατηθεί στην Κίνα όμως δεν μπορεί να βγάλει άδεια κυκλοφορίας.

Μια κατασχεμένη Ferrari 599 GTB Fiorano χωρίς άδεια κυκλοφορίας θα δημοπρατηθεί στην Κίνα με αρχική τιμή τα 220 ευρώ, παρόλο που η αξία του στην αγορά των μεταχειρισμένων ξεπερνά τα 110.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "The Sun", η συγκεκριμένη Ferrari κατασχέθηκε από την αστυνομία μετά από εμπλοκή της σε τροχαίο, καθώς είχε πλαστές πινακίδες και δεν ήταν ασφαλισμένη. Εκπρόσωπος των αρχών της Dongguan δήλωσε πως το αρμόδιο τμήμα για τα οχήματα δεν έχει πληροφορίες για την εν λόγω Ferrari, επομένως δεν μπορεί να πάρει άδεια κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο δεν μπορεί να οδηγηθεί και μάλλον θα καταλήξει για ανταλλακτικά.

Ferrari 599 GTB

Η αρχική τιμή των 220 ευρώ (1.695 RMB) ορίστηκε μετά από κοστολόγηση του μετάλλου στα 314 ευρώ (2.430 RMB) και περαιτέρω έκπτωση 30%. Δε γνωρίζουμε αν ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει την Ferrari του εκτός Κίνας, όμως έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα φτάσει η τιμή της Ιταλίδας στην επερχόμενη δημοπρασία. Όποιος τελικά αγοράσει το αυτοκίνητο θα κληθεί να πληρώσει ακόμα 1.293 ευρώ (10.000 RMB) για απλήρωτες κλήσεις πάρκινγκ οι οποίες έχουν χρεωθεί σε αυτό.

Να θυμίσουμε πως το grand tourer της ιταλικής φίρμας κυκλοφόρησε μεταξύ 2006 και 2012 με σχεδιασμό από τον οίκο Pininfarina, αλουμινένιο πλαίσιο και ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 620 PS και 608 Nm ροπής. Οι φωτογραφίες από την Ferrari που αφέθηκε στο έλεος της σκόνης σε πάρκινγκ της αστυνομίας είναι του AsiaWire.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube