Ferrari 1947-2017 [video]

Ferrari 1947-2017 [video]

Με σειρά εκδηλώσεων και ειδικές εκδόσεις μοντέλων η Ferrari θα γιορτάζει την 70ή επέτειο από την ίδρυση της όλο το χρόνο.

Το 2017 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Ferrari, καθώς η θρυλική εταιρεία του Maranello γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της. Το ειδικό τμήμα εξατομίκευσης θα φτιάξει 70 ειδικές εκδόσεις σύγχρονων μοντέλων της μάρκας.

Οι σχεδιαστές του Centro Stile σε συνεργασία με το τμήμα Ferrari Tailor Made θα φτιάξει 70 ξεχωριστές «εμφανίσεις», με ιδιαίτερα γραφικά και χρώματα, χρησιμοποιώντας ως καμβά σύγχρονα μοντέλα. Δεν θα φτιαχτούν 70 αντίτυπα κάθε μοντέλου, αλλά συνολικά 70 αυτοκίνητα. Οπότε μιλάμε για μία εξαιρετικά σπάνια σειρά. Κάθε αυτοκίνητο θα έχει ένα ειδικό λογότυπο και ένα ταμπελάκι με το όνομα του ιστορικού μοντέλου στο οποίο αναφέρεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Η έμπνευση φυσικά πηγάζει από μοντέλα του παρελθόντος και σημαντικές στιγμές της Ferrari στους αγώνες. Το χθες και το αύριο της μάρκας συναντιούνται σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θα δώσουν τον επετειακό χαρακτήρα στη σύγχρονη γκάμα. Αποχρώσεις αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν στην ιστορία αυτών των 70 ετών, όπως η 375 MM Pininfarina Berlinetta που ο Roberto Rossellini είχε παραγγείλει για την Ingrid Bergman θα αναβιώσουν δίνοντας νέους κωδικούς χρωμάτων, όπως το “Grigio Ingrid” στην προκειμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube