FCA: Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης σε όλα της τα μοντέλα 

FCA: Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης σε όλα της τα μοντέλα 

Μέχρι πότε θα ισχύει, τι καλύπτει, πώς μπορούν να ενημερωθούν οι καταναλωτές. 

Με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των πελατών της, η Fiat Chrysler Automobiles, επεκτείνει την εγγύηση όλων των αυτοκινήτων της των οποίων η ισχύς κάλυψης λήγει κατά την περίοδο των μέτρων περιορισμού της κίνησης, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

H Fiat Chrysler Automobiles (FCA) προχωρά στην επέκταση της εγγύησης όλων των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, των οποίων η ισχύς λήγει κατά την περίοδο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κίνησης λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η διάρκεια της επέκτασης είναι ένας μήνας μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων με βάση τις κυβερνητικές διατάξεις. Η παραπάνω επέκταση ισχύει τόσο για ήδη προγραμματισμένες επισκευές εγγύησης, καθώς και για νέες ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο παραπάνω διάστημα. 

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το οποίο μπορεί να προγραμματίσει τις όποιες ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος του. Σε κάθε περίπτωση για την ταχύτερη εξυπηρέτηση συνιστάται η επικοινωνία του πελάτη με το σημείο εξυπηρέτησης (Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο). Οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, ενώ σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ:800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση) παραμένει στη διάθεση του κοινού.

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια του κοινού, αλλά και των εργαζομένων στα σημεία εξυπηρέτησης, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του πελατών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

[Πηγή: FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube