Fast & Furious 9: Σε κώμα ο κασκαντέρ του Vin Diesel μετά από ατύχημα [video]

Fast & Furious 9: Σε κώμα ο κασκαντέρ του Vin Diesel μετά από ατύχημα [video]

Σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας – Σοκαρισμένοι οι ηθοποιοί.

Ένα σοβαρό ατύχημα σημάδεψε τα γυρίσματα της ταινίας Fast & Furious 9 που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Το ατύχημα συνέβη στον κασκαντέρ Joe Watts, ο οποίος κάλυπτε τον πρωταγωνιστή της ταινίας , τον Vin Diesel. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ο άτυχος κασκαντέρ έπεσε από ύψος 10 μέτρων στο πλατό του στούντιο Leavesden της Warner Bros, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε κώμα.

Η  εταιρεία Universal επιβεβαίωσε το ατύχημα και ενημέρωσε ότι τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν για να επικεντρωθεί η παραγωγή στη σοβαρή κατάσταση της υγείας του Joe Watts.

fast
O Joe Watts νοσηλεύεται σε ταχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal London με ελικόπτερο, με τους τραυματιοφορείς που τον παρέλαβαν να μιλούν για πολύ σοβαρό τραυματισμό και τους γιατρούς να μην έχουν ακόμη εκδώσει  κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, πέρα από το γεγονός ότι ο τραυματίας έχει μπει σε τεχνητό κώμα.

fast3
O Joe Watts μαζί με τη μνηστή του, την Tilly Powell που και αυτή είναι κασκαντέρ στο επάγγελμα. 

Πηγή από τα στούντιο ανέφερε στη βρετανική Sun ότι το ατύχημα έγινε στα γυρίσματα μιας σκηνής σε ένα ψηλό μπαλκόνι και ότι ο άτυχος κασκαντέρ μπερδεύτηκε σε ένα καλώδιο και βρέθηκε στο κενό.
Στο σημείο έφτασε αμέσως ο Diesel ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλεγε, αναφέρει η εφημερίδα.

Να θυμίσουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron και Helen Mirren. Μετά από δύο ταινίες θα επιστρέψει επίσης στην οθόνη και η Jordana Brewster ως Mia Toretto, η οποία θα μας συστήσει και τον γιο που απέκτησε με τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο εκλιπών Paul Walker, Brian O'Connor.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube