Έξι γυμνά γυναικεία σώματα μεταμορφώνονται στην πιο ποθητή Ducati 1199 Panigale! [video]

Έξι γυμνά γυναικεία σώματα μεταμορφώνονται στην πιο ποθητή Ducati 1199 Panigale! [video]

Έξι καλλίγραμμα γυναικεία σώματα καλύπτουν τη γύμνια τους με πολύ και ευφάνταστο body painting και σχηματίζουν μια Ducati 1199 Panigale που θα ήθελε να… καβαλήσει κάθε άντρας.

Η Trina Merry είναι μια νεοϋορκέζα καλλιτέχνης που έχει αναγάγει το body painting σε υψηλή Τέχνη και, όπως φαίνεται και από το τελευταίο έργο της, έχει μια αδυναμία στις μοτοσικλέτες.

Αυτή τη φορά η αμερικανίδα bodypainter επιστράτευσε 6 καλλίγραμμα και ευλύγιστα μοντέλα και αφού τα έβαψε κατάλληλα, «έδεσε» τα κορμιά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν τον σκελετό, τον κινητήρα, τους τροχούς και το φέρινγκ μιας Ducati 1199 Panigale.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και η ομοιότητα με την πραγματική 1199 Panigale, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ωστόσο, για φτάσει η καλλιτέχνης στο τελικό αποτέλεσμα και να τραβήξει τη φωτογραφία χρειάστηκε πολύ και σκληρή δουλειά τόσο από την ίδια όσο και από τα μοντέλα, που έπρεπε να μείνουν για αρκετή ώρα ακίνητα σε όχι και τόσο βολικές στάσεις!

Όπως θα δείτε και στην gallery, δεν είναι η πρώτη φορά που η Trina Merry χρησιμοποιεί ημίγυμνα μοντέλα και το body painting για να σχηματίσει… ανθρώπινες μοτοσικλέτες. Το είχε κάνει και το 2012 σε ένα project που είχε ονομάσει Human Motorcycles.

Ενώ θυμίζουμε ότι γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που ένας bodypainter καταπιάνεται με τα μηχανοκίνητα. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το έργο που είχε δημιουργηθεί για διαφημιστικούς σκοπούς της Abarth, όπου 12 γυμνά γυναικεία σώματα είχαν σχηματίσει ένα 500C.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube