Εξαγριωμένη ιδιοκτήτρια Tesla προκάλεσε χάος στην Έκθεση της Σαγκάης [video]

Εξαγριωμένη ιδιοκτήτρια Tesla προκάλεσε χάος στην Έκθεση της Σαγκάης [video]

Δυσαρεστημένη ιδιοκτήτρια Tesla έκανε άνω-κάτω την Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τα ελαττωματικά φρένα του αυτοκινήτου της.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, όταν μια γυναίκα, σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε στην οροφή ενός κόκκινου Model 3 στο περίπτερο της Tesla και άρχισε να ωρύεται και να ουρλιάζει.

Η γυναίκα φορούσε ένα λευκό t-shirt που έγραφε στα κινέζικα τη φράση «Brake Lost Control» και χοροπήδαγε στην οροφή του αυτοκινήτου για ώρα, φωνάζοντας «τα φρένα του Tesla έχασαν τον έλεγχο». Το προσωπικό ασφαλείας έτρεξε να την επαναφέρει στην τάξη, αλλά δυστυχώς για αυτούς, οι ομπρέλες που χρησιμοποίησαν για να καλύψουν το μήνυμα στη μπλούζα της αποτέλεσαν το όπλο με το οποίο τους επιτέθηκε στη συνέχεια.

Οι υπόλοιποι επισκέπτες του περιπτέρου της αμερικανικής φίρμας παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το όλο σκηνικό. Φυσικά δεν παρέλειψαν να το καταγράψουν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων, μέχρι τελικά να καταφέρει η ασφάλεια να την κατεβάσει από την οροφή του αυτοκινήτου και να την οδηγήσει έξω από τον εκθεσιακό χώρο.

 

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά και διεθνή μέσα, η εν λόγω διαμαρτυρόμενη είναι ιδιοκτήτρια ενός Tesla και με αυτό τον τρόπο θέλησε να διαμαρτυρηθεί για μια δυσλειτουργία στο σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου της. Η οποία, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε ένα τροχαίο ατύχημα όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερα μέλη της οικογένειάς της.

 

 

Η Tesla από την πλευρά της δήλωσε στο Bloomberg ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις διαδηλώσεις της εναντίον της Tesla και πως στο ατύχημα που αναφέρεται δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τα φρένα του αυτοκινήτου της. Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνθρωποι της αμερικάνικης φίρμας έδειξαν ότι το σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου λειτούργησε κανονικά και πως το ατύχημα οφειλόταν στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο.

[Πηγή: businessinsider.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube