€4.000 για σετ πικνίκ της DS Automobiles; [video]

€4.000 για σετ πικνίκ της DS Automobiles; [video]

Το στιλ περισσεύει, αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την τιμή.

DS Automobiles

Η DS Automobiles συστήνεται ως μία εκ των τριών premium εταιρειών ανάμεσα στις 14 μάρκες του ομίλου Stellantis, μαζί με τη Lancia και την Alfa Romeo. 

Για να τονίσει ακόμα περισσότερο την πολυτελή της διάσταση, η DS Automobiles παρουσίασε μια γκάμα προσεγμένων αξεσουάρ. 

Με τόσα χρήματα, το σετ θα έπρεπε να περιλαμβάνει και προσωπικό σεφ

Ξεχωρίζουμε ένα χειροποίητο σετ πικνίκ, που θα κυκλοφορήσει σε ελάχιστα κομμάτια και φέρει την υπογραφή του DS Design Studio Paris και του La Malle Bernard. Του παλαιότερου ενεργού κατασκευαστή premium εξοπλισμού πικνίκ στη Γαλλία. 

DS Automobiles

Το εξωτερικό είναι επενδεδυμένο με δέρμα Nappa σε γκρι πέρλα, φέροντας τον λογότυπο Esprit De Voyage από τις ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της DS Automobiles.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Pagani βάζει την υπογραφή της σε έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη κατοικιών στο Μαϊάμι

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ανάγλυφα ένθετα στις λαβές και επινικελωμένα κουμπώματα. Το εσωτερικό διαθέτει υφασμάτινη επένδυση υψηλής ποιότητας, με την υπογραφή DS να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση.

DS Automobiles

Σχεδιάστηκε για να μεταφέρει γεύμα για τέσσερα άτομα. Στο εσωτερικό του χωράει τέσσερα δοχεία Bento, τέσσερα σετ μαχαιροπίρουνα, καθώς κι ισάριθμα ποτήρια κρασιού και βαμβακερά πετσετάκια Guy Degrenne.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα ηχεία της Bugatti πωλούνται προς €410.000

Επιπλέον, υπάρχουν προσεγμένες συσκευασίες για αλάτι, πιπέρι, λάδι και ξύδι, μαζί με ένα θερμός για να διατηρείτε τα ποτά σας δροσερά ή ζεστά. Θα αποθηκεύσετε το επιδόρπιό σας σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο.

DS Automobiles

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης ένα μαχαίρι Claude Dozorme χρωμίου, ξύλο κοπής από καρυδιά και τιρμπουσόν L'Atelier du Vin. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Είναι επίσημο: Τρία νέα ηλεκτρικά DS το 2024

Επιπλέον, κάθε σετ πικνίκ μπορεί να εξατομικευτεί ώστε να ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο μοντέλο της DS Automobiles. Με το αζημίωτο, μπορεί επίσης να αναγράφει τα αρχικά του ιδιοκτήτη.

DS Automobiles

Η DS Automobiles διαθέτει το σετ πικνίκ στην τιμή των €4.000 πριν κοστολογηθούν επιπλέον έξτρα. Αυτό μπορεί να ακούγεται ακριβό για τον μέσο λάτρη των πικνίκ, αλλά είναι πολύ φθηνότερο από το αντίστοιχο προϊόν που προσφέρει η Rolls-Royce. 

Το τελευταίο μπορείτε να το δείτε στον ιστότοπο της Rolls-Royce. Φαίνεται σημαντικά πιο πολυτελές και προσεγμένο από των Γάλλων, αλλά κοστίζει και πολύ περισσότερο στα €42.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube