Ερασιτέχνης γκόλφερ κέρδισε μια Porsche 911 Carrera S

Ερασιτέχνης γκόλφερ κέρδισε μια Porsche 911 Carrera S

Ο Ιταλός Leoni Jubilant πέτυχε την τρύπα με το πρώτο χτύπημα και πήρε το έπαθλο.

Για πρώτη φορά μέσα σε έξι χρόνια, ένας ερασιτέχνης γκολφέρ κατάφερε να βάλει το μπαλάκι στην τελευταία τρύπα με ένα χτύπημα κερδίζοντας στον τελικό του Porsche Golf Cup το μεγάλο έπαθλο που δεν ήταν άλλο από μια κίτρινη 911 Carrera S.

Ο Marco Leoni επέλεξε ένα μπαστούνι 4 hybrid για να στείλει το μπαλάκι μέσα στην τρύπα που βρισκόταν 160 μέτρα μακριά πάνω σε λόφο. «Το χτύπημα μου φάνηκε καλό αλλά δεν είδα που προσγειώθηκε το μπαλάκι. Μόνο όταν άκουσα τις αντιδράσεις του κοινού αντιλήφθηκα πως το μπαλάκι είχε μπει μέσα στην τρύπα.» δήλωσε ο 56άχρονος Ιταλός που είναι μέλος του Monticello Golf Club. 

Το κοινό χειροκρότησε το μεγάλο νικητή ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε την Porsche για τη διοργάνωση του τουρνουά δηλώνοντας περήφανος για το επίτευγμά του.

Porsche Golf Cup

Από τους 17.647 παίχτες που διαγωνίστηκαν σε 261 τουρνουά, στον τελικό του φετινού Porsche Golf Cup προκρίθηκαν 80 φιναλίστ από 20 χώρες οι οποίοι έλαβαν μέρος σε ομαδικούς ή ατομικούς αγώνες.

Ο τελικός έλαβε χώρα στο Club de Golf Alcanada στη Μαγιόρκα μεταξύ 6-9 Μαΐου. Για την ιστορία, νικήτρια ήταν η ομάδα της Νοτίου Κορέας, με Κίνα και Ταϊβάν να ακολουθούν στη βαθμολογία. Οι αθλητές της νικήτριας ομάδας θα συμμετέχουν σε ένα πολυήμερο ταξίδι για να παρακολουθήσουν το Porsche European Open στο Αμβούργο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube