Επετειακή έκδοση για την Porsche Panamera

Επετειακή έκδοση για την Porsche Panamera

Με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την παρουσίαση του μοντέλου.

Η Porsche Panamera έγινε 10 ετών και το γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια επετειακή έκδοση. Η ειδική έκδοση κοστίζει $ 104.650 δολάρια  για την «απλή» Panamera, $ 108.850 για την Panamera 4 και $ 118.250 δολάρια για την Panamera 4 E-Hybrid και θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2020. (Οι τιμές αφορούν τις ΗΠΑ). 

 Ανεξάρτητα από το ποια έκδοση θα επιλέξει κάποιος, όλες οι Panamera 10 Year Edition διατίθενται  με τροχούς Panamera Sport Design 21 ιντσών σε μεταλλικό σατινέ λευκόχρυσο χρώμα. Το ίδιο χρώμα κοσμεί τα έμβλημα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η Porsche «φορτώνει» επίσης την Panamera 10 Year Edition με επιπλέον εξοπλισμό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται η ενεργή αερανάρτηση Porsche Active Suspension Management και το σύστημα Power Steering Plus. Επίσης διατίθεται με προβολείς LED και το σύστημα Porsche Dynamic Light System της εταιρείας είναι επίσης μέρος αυτού του πακέτου, καθώς και με σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερες , σύστημα προειδοποίησης για αλλαγή  λωρίδας, θερμαινόμενα καθίσματα και ηχοσύστημα surround Bose.

Ειδικά για την Panamera 4 E-Hybrid 10 Year Edition ο αγοραστής μπορεί να πάρει προαιρετικά τη μονάδα φόρτισης των 7,2 kW, αντί της στάνταρ των 3,6 kW.

Η Porsche Panamera πρεμιέρα στις 19 Απριλίου 2009, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο της Σαγκάης της Κίνας. Η δεύτερη γενιά παρουσιάστηκε στο Βερολίνο στις 28 Ιουνίου 2016. Συνολικά η Porsche έχει πουλήσει  πάνω από 250.000 Panamera.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube