Επετειακές restomod Porsche Cayenne

Επετειακές restomod Porsche Cayenne

H Porsche Cayenne κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής και η Porsche Μέσης Ανατολής για να γιορτάσει την περίσταση παρουσιάζει οκτώ restomod Cayenne πρώτης γενιάς.

Η ιδέα της Porsche Cayenne χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 2002 για να παρουσιάσει η γερμανική φίρμα στο κοινό της την έκδοση παραγωγής του πρώτου της SUV. Φέτος και ύστερα από τρεις γενιές, το μοντέλο που έδειξε το δρόμο στα σπορ SUV κλείνει 20 χρόνια ζωής

Έτσι, η Porsche Μέσης Ανατολής για να γιορτάσει την περίσταση ζήτησε από δύο ντίλερ της να δημιουργήσουν μια συλλογή από restomod Cayenne πρώτης γενιάς.

Porsche Cayenne

Ο κάθε ντίλερ προμηθεύτηκε τέσσερις Cayenne, κάτι που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο καθώς τα περισσότερα διαθέσιμα αυτοκίνητα στην αγορά δεδομένης της ηλικίας τους, δεν βρίσκονταν σε ιδανική κατάσταση.

«Κάποια από τα αυτοκίνητα που αγοράσαμε ήθελαν πολύ δουλειά για να τα επαναφέρουμε σε άριστη κατάσταση, λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής πριν από 17 με 20 χρόνια» δήλωσε ο Darren Abel, διευθυντής του Porsche Centre στο Άμπου Ντάμπι.

Μερικές από τις Cayenne όχι μόνο επανήλθαν σε άριστη κατάσταση αλλά διακοσμήθηκαν, ψήλωσαν και απέκτησαν διάφορα αξεσουάρ και ελαστικά εκτός δρόμου.

Porsche Cayenne

Οι οκτώ restomod Porsche Cayenne αφού δοκιμάστηκαν εκτός δρόμου στα βουνά της Hatta, παρουσιάστηκαν στο φεστιβάλ Icons of Porsche στο Nτουμπάι πριν από λίγες μέρες και διατέθηκαν προς πώληση, με το βιβλίο κρατήσεων να γεμίζει γρήγορα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube