Έπεσε η αυλαία για το Dodge Challenger

Έπεσε η αυλαία για το Dodge Challenger

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έπεσε οριστικά η αυλαία για το Dodge Challenger, με το τελευταίο μοντέλο να βγαίνει από την γραμμή παραγωγής.

Dodge Challenger SRT Demon 170

Το Dodge Challenger, ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ρίχνει την αυλαία του, έχοντας κατακτήσει την κορυφή.

Η αμερικανική εταιρεία, γνωστή για τα επιβλητικά old school american muscles cars που κατασκεύαζε έριξε στην αγορά την έκδοση SRT Demon 170 τον περασμένο Μάρτιο και αμέσως κέρδισε το αγοραστικό κοινό αυτής της κατηγορίας.

To Dodge Challenger μέτρησε σε μόλις τέσσερις μήνες 35.350 ταξινομήσεις, οι οποίες το έφεραν στην πρώτη θέση, μπροστά ακόμα και από την Ford Mustang

Dodge Challenger SRT Demon 170

Ο λόγος; Η συνολικά επιβλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά και οι 1.025 μανιασμένοι ίπποι που κρύβονται κάτω από το καπό του V8 Hemi κινητήρα των 6,2 lt. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες του έτους η Dodge πούλησε 35.350 αυτοκίνητα, τη στιγμή που η δεύτερη Ford Mustang πούλησε 35.513 αυτοκίνητα.

Η Dodge, μία εταιρεία μέλος του Ομίλου Stellantis, αναμένεται σίγα σιγά να περάσει στην ηλεκτρική εποχή, εναρμονισμένη πλήρως με την εξηλεκτρισμένη στρατηγική του Ομίλου.

Για την ιστορία, το τελευταίο Dodge Challenger που βγήκε από την γραμμή παραγωγής έρχεται σε Pitch Black απόχρωση, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube