Ένα Type R στον ολετήρα της Πράσινης Κόλασης [video]

Ένα Type R στον ολετήρα της Πράσινης Κόλασης [video]

Ένα ακόμη Nürburgring Nordschleife Touristenfahrten δεν ήταν ανώδυνο για όλους τους συμμετέχοντες ιδιώτες.

Τα «έβγα» στο Nürburgring, στην πλειονότητά τους, είναι επώδυνα, ευτυχώς, πάλι κατά πλειονότητα, για τα αυτοκίνητα. Κι εδώ έχουμε ένα ακόμη τέτοιο παράδειγμα.

Ο οδηγός του Honda Civic Type R έχασε το κοντρόλ πριν από τη στροφή και ενώ φαινομενικά τα πάντα έδειχναν ότι θα εξελιχθούν σχετικά ανώδυνα, κοπάνησε στην μπαριέρα και δεν σταμάτησε τις κωλοτούμπες πριν μετρήσει αρκετές από δαύτες.

Ευτυχώς, οδηγός και συνοδηγός, βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς βοήθεια, σώοι και αβλαβείς, προφανώς σοκαρισμένοι και ταρακουνημένοι από το ατύχημα. Όσο για το Type R, όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει έλασμα που να θέλει φαναρτζή, ενώ μαζί με τους αερόσακους που ενεργοποιήθηκαν όλοι, η όψη του αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα του συμβάντος.

Παρότι το ατύχημα δεν είναι το ίδιο σοβαρό, με εκείνο του Renault Mégane RS που είχαμε δει πρόσφατα, δεν παύει να είναι ένα από τα πιο τρομακτικά που έχουμε δει πρόσφατα. Και να πούμε πως το Hondaκι τα κατάφερε μια χαρά, διατηρώντας το κλωβό και το ζωτικό χώρο για τους επιβάτες αναλλοίωτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube