Nürburgring vs Renault Mégane RS: 1-0

Nürburgring vs Renault Mégane RS: 1-0

Ένα Mégane RS χτυπάει στις μπαριέρες της Πράσινης Κόλασης και καταλήγει να σέρνεται με την οροφή στο οδόστρωμα.

Άλλο ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο στο Nürburgring, με θύμα αυτή τη φορά ένα λευκό Renault Mégane RS.

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από το ατύχημα που είχε συμβεί με πρωταγωνιστή ένα Nissan Skyline GT-R R34 και πριν δύο μέρες είχαμε ένα πιο σοβαρό. Είτε από λάθος υπολογισμό του οδηγού, είτε από μηχανικό πρόβλημα, το λευκό Mégane RS που θα δείτε στο πρώτο βίντεο προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα στις μπαριέρες, και στη συνέχεια τουμπάρει και σέρνεται αρκετά μέτρα με την οροφή στο οδόστρωμα.

Εάν για κάποιους δείχνει οικεία η εικόνα του πρώτο βίντεο, είναι γιατί τον τελευταίο χρόνο έχουν συμβεί δύο παρόμοια σοβαρά ατυχήματα στην ίδια στροφή και με παρόμοια λευκά Mégane RS. Όπως θα δείτε και στα άλλα δύο βίντεο, ο κλωβός της καμπίνας του GTi της Renault έδειξε την αντοχή του και προστάτευσε τον επιβαίνοντες, παρά το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί αρκετά χρόνια πριν και το μοντέλο αντικαταστάθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα γενιά του Renault Mégane RS θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες, θα είναι αποκλειστικά 5θυρη, θα έχει πάνω από 300 ίππους και θα διαθέτει τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση.



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube